Νέες μετρήσεις επιβεβαιώνουν την μικροβιακή επιβάρυνση στο νερό της Πορταριάς

Την μικροβιακή επιβάρυνση στο νερό της Πορταριάς επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα νέων δειγματοληψιών που διενήργησε η ΔΕΥΑΜΒ, στις 12 κα...


Την μικροβιακή επιβάρυνση στο νερό της Πορταριάς επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα νέων δειγματοληψιών που διενήργησε η ΔΕΥΑΜΒ, στις 12 και 13 Ιουλίου, τα οποία κοινοποιήθηκαν σήμερα από το αρμόδιο τμήμα.
Από τα αποτελέσματα προκύπτει μικροβιακή επιβάρυνση, για άλλη μια φορά, σε όλα τα δείγματα εκτός αυτού στο Μύρτιλλο που, όπως και στα προηγούμενα δείγματα, λόγω της χλωρίωσης στην δεξαμενή Λυρίτσα ,δεν παρουσιάζει μικροβιακό φορτίο.
Κατόπιν αυτού, η ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνει ότι :
  • Παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση χρήσης νερού για ανθρώπινη κατανάλωση στη Δημοτική Ενότητα Πορταριάς.
  • Έχει ενημερώσει σχετικά τις συναρμόδιες Αρχές, Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δήμο Βόλου – Γραφείου Εμπορίου , Σύλλογο ιδιόκτητων Καφετεριών – Αναψυκτηρίων & Εστίασης Ν.Μαγνησίας, Δ/νση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας,  τον  αρμόδιο Αντιδήμαρχο και έχει αναρτήσει τα αποτελέσματα στο επίσημο ιστότοπο της Επιχείρησης (www.deyamv.gr).
Όπως κάνει εξάλλου γνωστό, μετά την εξισορρόπηση του δικτύου ως προς την απολύμανση, θα ακολουθήσει νέα δειγματοληψία τα αποτελέσματα της οποίας θα δημοσιοποιηθούν παράλληλα με τις οδηγίες στους καταναλωτές.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6392255688510830126

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item