ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Στα χέρια πιάστηκε ο Αχιλλέας Μπέος με οδηγό αυτοκινήτου στον Βόλο

Στα χέρια ήρθαν σήμερα το πρωί στην οδό Δημητριάδος ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με οδηγό οχήματος. Το φορτηγάκι είχε σταθ...Στα χέρια ήρθαν σήμερα το πρωί στην οδό Δημητριάδος ο σε αργία Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με οδηγό οχήματος. Το φορτηγάκι είχε σταθμεύσει παράνομα εντός του λεωφορειόδρομου. Ο κ. Μπέος που βρέθηκε στο σημείο πλησίασε και λίγο έλειψε να πλακωθεί στο ξύλο με τον οδηγό ή τον συνοδηγό, αφού τον συγκράτησε ο σύμβουλός του Γιώργος Σκλιάς.

Δείτε το βίντεο που αποκλειστικά κατέγραψε ο φακός του TheNewspaper.gr

ΔΗΛΩΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Από τη μια η ζέστη, που επιδεινώνει τις κρίσεις στους κάθε είδους υστερικούς, από την άλλη η είδηση της δικαστικής άρσης των περιορισμών σε βάρος μου, οδήγησαν το θηλυκό Μητσοτάκη σε μια ακόμα επίδειξη δημοσιογραφικής ξεφτίλας, φυσικά με μια βρόμικη και ανέντιμη σε βάρος μου επίθεση.
Ως αιρετός Δήμαρχος Βόλου και ως απλός πολίτης, με γνήσιο και καθημερινό ενδιαφέρον για την πόλη μου, σε αντίθεση με τους «γραβατάκηδες» που κορόιδευαν χρόνια τώρα την κοινωνία, σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Δημητριάδος, αντιλήφθηκα την παρανομία ενός συμπολίτη, που στάθμευε παράνομα και δημιουργούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο και, μάλιστα, είχε και προκλητική συμπεριφορά προς άλλους πολίτες που δικαιολογημένα του έκαναν παρατηρήσεις.
Στις παρατηρήσεις που του έκανα, αντέδρασε έντονα και εκτός ορίων και όταν προσφύγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα, αντελήφθη το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη και φυσικά δεν προχώρησε καμία άλλη διαδικασία, γιατί στόχος μου δεν είναι  να τιμωρούνται οι πολίτες, αλλά να λειτουργεί η πόλη προς δική τους ωφέλεια.
Αυτή είναι και η διαφορά μας με αυτούς που υπερασπίζονται τα γνωστά πια σε όλους δημοσιογραφικά σκουπίδια, τα οποία καθημερινά ευτελίζουν κάθε έννοια ανεξάρτητης και αντικειμενικής ενημέρωσης, εν ονόματι της διαπλοκής που πρόθυμα υπηρετούν.
Σημ. Για του λόγου το αληθές, θα μπορούσαν πολύ εύκολα να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη, από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και όσα καταγράφηκαν. Αλλά βέβαια μόνο αυτό δεν είναι το ενδιαφέρον τους…

Related

Sticky 6891686282412184223

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item