Τέλη Αυγούστου η μετεγκατάσταση της Ψυχιατρικής στην ανακαινισμένη πτέρυγα

Περί τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να γίνει η μετεγκατάσταση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, στην ανακαιν...

Περί τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να γίνει η μετεγκατάσταση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, στην ανακαινισμένη παλαιά πτέρυγα του Ιδρύματος (3.000 τ.μ.) όπου θα στεγαστούν στο εξής, όλες οι δομές του προγράμματος «ΨΥΧΑΡΓΩΣ». Αυτό δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Ματθαίος Δραμητινός, διευκρινίζοντας πως ο λόγος που δεν είχε γίνει η μετεγακτάσταση μέχρι τώρα – παρότι οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο – ήταν καθαρά κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα σε σχέση με την εξόφληση της εταιρείας που είχε αναλάβει το έργο.
Ο κ. Δραμητινός χαρακτήρισε «κόσμημα» τη νέα μονάδα Ψυχιατρικής που θα λειτουργήσει στο Νοσοκομείο και πρότυπο για ολόκληρη τη Θεσσαλία, αφού πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές. Όπως έκανε γνωστό εξάλλου, στη νέα Μονάδα θα λειτουργήσουν 23 κλίνες από 10 που υπάρχουν σήμερα, γεγονός που αυξάνει βέβαια, και τις ανάγκες σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
«Η αλήθεια είναι πως στον τομέα αυτό υπάρχει πρόβλημα, όχι μόνο στη Ψυχιατρική αλλά και γενικότερα» δήλωσε ο διοικητής του Αχιλλοπούλειου, προσθέτοντας ότι από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει προσλήψεις.
Εν προκειμένω, στο νέο Ψυχιατρικό Τμήμα έχει εξασφαλιστεί η πρόσληψη δύο νέων ψυχιάτρων που θα προστεθούν στους δύο ήδη υπάρχοντες, ενώ θα προσληφθεί και ένας παιδοψυχίατρος. Επίσης, αναμένεται η πρόσληψη τριών νοσηλευτριών που θα προστεθούν στις 13 οι οποίες υπηρετούν σήμερα.
Να σημειωθεί πως οι δομές του Προγράμματος ΨΥΧΑΡΓΩΣ που θα λειτουργήσουν στο Νοσοκομείο Βόλου, προβλέπουν τρία τρήματα και συγκεκριμένα: Ενηλίκων, Παίδων-Εφήβων και Οξέων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5349295429260183324

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item