Οργή στη ΝΔ για τροπολογία εν όψει του ταξιδιού Τσίπρα στην Πάρο

Οργή έχει προκαλέσει στις τάξεις των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης μία τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για το λαθρ...


Οργή έχει προκαλέσει στις τάξεις των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης μία τροπολογία που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για το λαθρεμπόριο στα καπνικά προϊόντα, σύμφωνα με την οποία το Δημόσιο θα καλύπτει τα έξοδα συνοδών ασφαλείας για να διαμένουν στα ίδια ξενοδοχεία με το πρόσωπο που προστατεύουν, όταν βρίσκονται σε αποστολή συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, ή τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών και Οικονομικών.

Επιπλέον, η τροπολογία προβλέπει πως οι άντρες ασφαλείας, όταν συνοδεύουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό, εξαιρούνται από τον περιορισμό του ανώτατου ορίου των 60 ημερών κατά έτος μετακίνησης εκτός έδρας.

Η ρύθμιση υπογράφεται από τους Πάνο Καμμένο, Νίκο Κοτζιά, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Γιώργο Χουλιαράκη.

Όπως καταγγέλλουν βουλευτές της ΝΔ, η τροπολογία ήρθε λόγω του επικείμενου ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στην Πάρο, όπου θα εγκαινιάσει την Παρασκευή το νέο αεροδρόμιο του νησιού και θα συνοδεύεται από δεκάδες άντρες ασφαλείας.

«Ο Αλέξης Τσίπρας πάει στην Πάρο για εγκαίνια και παίρνει μαζί του 54 άτομα, για 3 μέρες δωρεάν. Περνάνε τώρα τροπολογία για να τα πληρώσουμε εμείς», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.Από τη μεριά του, ο Γιάννης Βρούτσης και βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, τουίταρε: «Εδώ Ουγκάντα! Μόλις ψήφισαν τροπολογία για χωρίς όριο οι δαπάνες συνοδών Π/Θ κ ΥΠ Άμυνας! Τυχαία στην Πάρο πάνε για εγκαίνια και ΠΣΚ 54 άτομα!».

Related

ΕΛΛΑΔΑ 4135663077098585672

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item