Αυξημένα κρούσματα κλοπών καταγγέλλουν επαγγελματίες της ΒΙ.ΠΕ.

Παρέμβαση προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, πραγματοποίησε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, μετά τις καταγγελίες επιχειρ...


Παρέμβαση προς την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, πραγματοποίησε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, μετά τις καταγγελίες επιχειρηματιών για αυξημένα κρούσματα κλοπών σε επιχειρήσεις στην Α’ και Β’ ΒΙΠΕ, καθώς και κατά μήκος της Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας.
Συγκεκριμένα, έπειτα από αίτημα του Προέδρου του Τμήματος Μεταποίησης, κ. Μιχάλη Σπανού, το Επιμελητήριο Μαγνησίας απέστειλε έγγραφο προς τον Διευθυντή της Αστυν. Διεύθυνσης Μαγνησίας, ταξίαρχο κ. Ιωάννη Τόλια, από τον οποίο ζητά την εντατικοποίηση των περιπολιών στην συγκεκριμένη περιοχή, προκειμένου να αποφευχθούν νέα κρούσματα κλοπών.
Όπως, ειδικότερα, ανέφερε ο κ. Σπανός στο αίτημά του προς το Επιμελητήριο, το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι καταγγελίες επαγγελματιών, σχετικά με αύξηση των κρουσμάτων κλοπών στην περιοχή της ΒΙ.ΠΕ. αλλά και κατά μήκος της Ε.Ο Βόλου – Λάρισας.
Μόνο την προηγούμενη εβδομάδα – σύμφωνα με τον κ. Σπανό – καταγγέλθηκαν τρία περιστατικά κλοπών, ενώ τα κρούσματα είναι διαρκή.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6284643126893777103

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item