Τη Δευτέρα το νέο ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου με Παναγιώτη Μποτσιβάλη

Μεθαύριο Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 7 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο νέος Ολυμπιακός ξεκινά την καινούργια χρονιά με 19 παίκτες (έως χθες) ...


Μεθαύριο Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 7 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο νέος Ολυμπιακός ξεκινά την καινούργια χρονιά με 19 παίκτες (έως χθες) και με αρχικό στόχο την άμεση επιστροφή του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ AUSTRIAN BOYS
«Την προσεχή Δευτέρα στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός Βόλου κάνει μια νέα αρχή και θα είμαστε όλοι εκεί. Την Δευτέρα ξεκινάει και επίσημα μια πολύ ιδιαίτερη αγνωστική χρονιά για την ομάδα μας, έπειτα από την ντροπιαστική περσινή περίοδο. Μετά την καταιγίδα όμως .. έρχεται πάντα ο Ήλιος! Ας φροντίσουμε λοιπόν όλοι μας, με την δυναμική παρουσία μας να κάνουμε αυτόν τον ήλιο να λάμψει περισσότερο. Σίγουρα, η κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός Βόλου φέτος δεν αρμόζει στο μέγεθος της αγαπημένης μας ομάδας.
Ομως αν αυτό είναι το τίμημα για την αναγέννηση και για την εξιλέωση των λαθών που έγιναν, είμαστε έτοιμοι να το δεχτούμε. Για εμάς, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πάνω από κατηγορίες, είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μας και φέτος είναι η ευκαιρία να δείξουμε ακόμα περισσότερο ότι είμαστε παντού και πάντα μαζί του.
Κάνοντας την αρχή από την πρώτη της ομάδας, την Δευτέρα, όλοι οι οπαδοί και φίλαθλοι οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρών για να καλωσορίσουμε τους νέους μας ποδοσφαιριστές και την ομάδα των προπονητών και να τους δείξουμε από πολύ νωρίς την στήριξη μας. Ο αγωνιστικός στόχος σε αυτή τη χρονιά είναι δεδομένος και αυτονόητος.
Η διοικούσα επιτροπή έκανε αυτό που έπρεπε και έφερε στην ομάδα πάρα πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές. Ας κάνουμε λοιπόν και εμείς το δικό μας καθήκον! Ολοι δίπλα στον Ολυμπιακό Βόλου, όλοι μαζί για μια νέα αρχή».

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3976655183785933541

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item