Επιλογή Ευθύνης: «Είμαστε αλληλέγγυοι στον Νίκο Κανελλή»

Με αφορμή την εξύβριση – απειλή του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και τέως αντιδημάρχου, κ. Δ. Λιβογιάννη, προς τον δημοτικό σύμ...


Με αφορμή την εξύβριση – απειλή του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και τέως αντιδημάρχου, κ. Δ. Λιβογιάννη, προς τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Ν. Κανελλή, η παράταξη «ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ – ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Τα στελέχη  της δημοτικής αρχής Βόλου ακολουθούν με συνέπεια, εδώ και δύο χρόνια, την ίδια θρασύτατη φασίζουσα συμπεριφορά. Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο και έχει πλέον καταγραφεί στη συνείδηση των πολιτών, ακόμη και εκείνων που τους ψήφισαν. Το καινούριο είναι άλλο: έχουν την αυταπάτη, τώρα πια, ότι αυτή η τακτική θα τους διευκολύνει να κλείσουν στόματα  ή «να πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα», για να μην γίνεται  λόγος για τα ουσιαστικά που αφορούν την εγκατάλειψη της πόλης, τις καθημερινές σκανδαλώδεις αποφάσεις τους, τα συγκεκριμένα ιδιοτελή συμφέροντα. Το ακόμη πιο καινούριο είναι η αυταπάτη τους, ότι, σήμερα, δύο χρόνια μετά, μπορεί να μην τους έχει πάρει χαμπάρι η τοπική κοινωνία, η οποία δείχνει όλο και πιο αποφασισμένη να απαντήσει συντονισμένα,  μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, και να ακυρώσει τα σχέδια μιας πολιτικά αδίστακτης ομάδας, η οποία διαλύει τον Δήμο και κρατάει σε ομηρία την πόλη. Είμαστε αλληλέγγυοι στον συνάδελφο, Νίκο Κανελλή, και σε κάθε συμπολίτη που δίνει αυτόν  τον αγώνα.»
Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 7358649539232676833

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item