Πρόεδροι Τοπικών Συμβουλίων «αδειάζουν» τη ΔΕΥΑΜΒ

Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της ΔΕΥΑΜΒ αρνήθηκαν να παραλάβουν τους λογαριασμούς άρδευσης των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων κ...


Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων της ΔΕΥΑΜΒ αρνήθηκαν να παραλάβουν τους λογαριασμούς άρδευσης των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων και να τους διανείμουν στους πολίτες, όπως τους ζήτησε σήμερα η διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ. Τονίζουν ότι δεν είναι κλητήρες και ταχυδρομική υπηρεσία της ΔΕΥΑΜΒ και εφόσον οι κάτοικοι των χωριών τους δεν αιτήθηκαν τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ δεν είναι πελάτες της. Και φυσικά υπενθυμίζουν ότι τόσο φέτος όσο και πέρυσι αυτοδιαχειρίζονται την άρδευση.
Η επιχείρηση κάλεσε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων σε σύσκεψη σήμερα το πρωί στα γραφεία της  και τους παρέδωσε τους φακέλους με τους λογαριασμούς άρδευσης για τις καλλιέργειες στις κατά τόπους περιοχές που αρδεύονται από τα πηγαία νερά. Οι πρόεδροι ωστόσο αρνήθηκαν να κάνουν κάτι εκφράζοντας την αντίθεσή τους για την διαχείριση των νερών άρδευσης από τη ΔΕΥΑΜΒ. Η ΔΕΥΑΜΒ προχώρησε στην έκδοση των λογαριασμών που αφορούν στην άρδευση για την περίοδο του 2015 με τα στοιχεία όπως είχαν παραδοθεί από τις πρώην Κοινότητες & Δήμους προ Καλλικράτη. Σύμφωνα με την επιχείρηση «η τιμολογιακή πολιτική που εφαρμόστηκε και εγκρίθηκε από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ είναι η ίδια που ίσχυε στις περιοχές αυτές προσαρμοσμένη στον Κανονισμό Άρδευσης της ΔΕΥΑΜΒ».
Όπως αναφέρουν σε επιστολή τους προς την διοίκηση της ΔΕΥΑΜΒ οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Αγριάς, Δράκειας, Μακρινίτσας, Αγίου Βλασίου, Πορταριάς και Ανακασιάς κ.κ. Δ. Στέλλος, Ν.Κάπελας, Κ.Μυλωνάς, Γ. Καρκαλά, Ν. Ρηγώνης και Ρ. Κάλλης, «στο κάλεσμά σας να μεταφέρουμε και να μοιράσουμε τιμολόγια άρδευσης στους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων μας, σας κοινοποιούμε ότι δεν θα ανταποκριθούμε για τους παρακάτω λόγους:
1. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να λειτουργήσουμε ως κλητήρες ή ως ταχυδρομική υπηρεσία της ΔΕΥΑΜΒ.
2. Εφόσον οι κάτοικοι του χωριού δεν αιτήθηκαν τις υπηρεσίες άρδευσης στη ΔΕΥΑΜΒ, δεν είναι πελάτες της και επομένως δεν έχετε δικαίωμα έκδοσης λογαριασμών στο όνομά τους.
3. Σας υπενθυμίζουμε ότι τόσο την προηγούμενη χρονιά όσο και τη φετινή αυτοδιαχειριζόμαστε την άρδευση».
Σημειώνεται ότι 100 περίπου άτομα, σε σύνολο 3.000 καλλιεργητών, έχουν σπεύσει στη ΔΕΥΑΜΒ για να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους για να πληρώσουν άρδευση.

Related

Sticky 3954360242718374315

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item