Επίλυση προβλημάτων που απασχολούν το Δήμο Αλμυρού ζητά ο Χ. Μπουκώρος

Αναφορά προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπου...


Αναφορά προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Οικονομικών κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος ζητώντας την άμεση επίλυση των σημαντικών λειτουργικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αλμυρού.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Μαγνησίας επισημαίνει ότι η χρηματοδότηση των έργων που είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» και αφορούν σε αναπλάσεις και έργα αγροτικής οδοποιίας καθυστερεί, με αποτέλεσμα αρκετοί εκ των αναδόχων να μη μπορούν να ολοκληρώσουν τα αναληφθέντα έργα. Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στη χρηματοδότηση έχουν ως αποτέλεσμα να παρακωλύονται οι διαδικασίες ολοκλήρωσής τους.
Επιπροσθέτως,  μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στον έλεγχο νομιμότητας των εγκριτικών αποφάσεων που λαμβάνονται από το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οικονομική Επιτροπή  από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, λόγω έλλειψης προσωπικού. Ως εκ τούτου, σημειώνονται καθυστερήσεις και στην υλοποίηση έργων που άπτονται της καθημερινότητας του Δήμου.
Τέλος, ο βουλευτής Μαγνησίας τονίζει ότι τα αρμόδια υπουργεία οφείλουν να εξετάσουν τα προβλήματα που τους επισημαίνει ο Δήμος Αλμυρού Μαγνησίας και να επιληφθούν άμεσα των ζητημάτων.  

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8169600903169268174

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item