Ασφαλιστικά μέτρα κατά ΔΕΥΑΜΒ από κατοίκους Αστεριών για αντλιοστάσιο

Την αναστολή των εργασιών για την κατασκευή αντιλιοστασίου στο χώρο του πάρκου στα Αστέρια, ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι...


Την αναστολή των εργασιών για την κατασκευή αντιλιοστασίου στο χώρο του πάρκου στα Αστέρια, ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του δήμου Βόλου αλλά και της ΔΕΥΑΜΒ. Επιπλέον ζήτησαν προσωρινή διαταγή η οποία θα εκδικαστεί τη Δευτέρα. Αυτό που επιθυμούν είναι να μην προχωρήσουν οι εργασίες κατασκευής του αντλιοστασίου μεταφοράς ακαθάρτων λυμάτων στο πάρκο που αποτελεί μια ανάσα δροσιάς.
Επισημαίνουν ότι αναγκάστηκαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να σταματήσει το έργο καθώς η δημοτική αρχή δεν δέχθηκε να συζητήσει άλλη εναλλακτική πρόταση. Στην αίτησή τους επισυνάπτουν και τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι ιδιωτικός και ανήκει στον «Οικοδομικό Συνεταιρισμό Δημοσίων Υπαλλήλων – Αστέρια Αγριάς». Σημειώνεται ότι το υπουργείο Ανάπτυξης έχει ενημερωθεί για το θέμα αναλυτικά και οι κάτοικοι αναμένουν απάντησή του, ειδικά για το θέμα της εναλλακτικής χωροθέτησης που έχει προτείνει το ΤΕΕ.

πηγη: ΕΡΤ

Related

Sticky 6981888821637898279

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item