Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Αχιλλοπούλειο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου Βόλου η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης από τον αναπληρωτή δι...


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Νοσοκομείου Βόλου η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης από τον αναπληρωτή διοικητή Χαράλαμπο Μπαλή, στον διοικητή Ματθαίο Δραμητινό, παρουσία του διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Νέστορα Αντωνίου, του διευθυντή της Υγειονομικής Μονάδας ΠΕΔΥ Βόλου Γιώργου Μπακούλα γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικού προσωπικού.
Προτεραιότητα για το νέο διοικητή αποτελεί η ενίσχυση του Νοσοκομείου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και η καλή συνεργασία με το προσωπικό για την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους πολίτες.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης η Χριστίνα Κορώνη, προϊσταμένη της Ψυχιατρικής Κλινικής,  αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην Κλινική.
«Πλέον ο κλιματισμός δεν λειτουργεί, είναι παλιός και δεν επισκευάζεται και φυσικά κανείς δεν κάνει κάτι από τη στιγμή που θα μεταφερθούμε στο νέο κτίριο. Επιπλέον δεν υπάρχει  φύλαξη και, όταν φεύγουμε, καθημερινά κλειδώνω και ξεκλειδώνω 25 λουκέτα για να υπάρχει ασφάλεια για τους ασθενείς και το προσωπικό!» Ζήτησε την ενίσχυση της κλινικής  με γιατρούς και νοσηλευτές ειδικά μετά τη μεταφορά της στους δύο νέους ορόφους που ανακατασκευάστηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος  «Ψυχαργώς».
Τόσο ο κ. Δραμητινός όσο και ο κ. Νέστορας επισήμαναν ότι η φιλοσοφία του νέου προγράμματος είναι οι ψυχιατρικές κλινικές να λειτουργούν με μία διαφορετική νοοτροπία, ώστε οι ασθενείς να μην ιδρυματοποιούνται.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5121401717757109886

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item