Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Βόλου

Με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ορίστηκε το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου. Η σύνθεσ...


Με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, ορίστηκε το νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου.
Η σύνθεσή του έχει ως εξής:
1. ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ του Γεωργίου, Πτυχιούχος του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Διοικητής του Γ.Ν. ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», ως Πρόεδρος.
2. ΡΟΥΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιωάννη, Χειρούργος Οδοντίατρος – Στρατιωτικός Ιατρός Ε.Α., με αναπληρωτή τον ΣΚΑΛΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Γεωργίου, Μεταπτυχιακό Φοιτητή.
3. ΤΑΤΑΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου, Δικηγόρος – μέλος Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, με αναπληρωτή του τον ΤΖΙΝΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Τηλέμαχου, Μελισσοκόμο, Πτυχιούχο Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.
4. ΜΠΑΡΛΑΜΠΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Χαριλάου, Εφοριακός, με αναπληρωτή της τον ΑΗΔΟΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του Δημητρίου, Οικονομολόγο – Υπάλληλο ΟΑΕΔ.
5. ΜΠΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του Θεοδώρου, Πτυχιούχος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν.Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», με αναπληρώτρια την ΚΑΡΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΟΥΛΑ του Λοϊζου, Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας του ίδιου Νοσοκομείου.
6. ΜΑΛΙΝΔΡΕΤΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του Μιχαήλ, Ιατρός Ε.Σ.Υ., Επιμελητής Β Νεφρολογίας, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΛΥΤΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Κωνσταντίνου,, Ιατρό Ε.Σ.Υ., Επιμελητή Α΄ Χειρουργικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».
7. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Παντελή, κλάδου ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ως εκπρόσωπος του λοιπού πλην ιατρών Ε.Σ.Υ. προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον ΣΕΜΙΛΙΕΤΩΦ ΜΙΧΑΗΛ του Γεωργίου, κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ».
Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Μπαλής Χαράλαμπος.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6763664760538695470

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item