Άγγελος Αντωνίου εναντίον Χρυσοβελώνη και Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου

Τις δικές του προτάσεις για τις δημόσιες συγκοινωνίες έκανε ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Βέρα Άγγελος Αντωνίου, πρώην καναλάρχης του TRT TV. ...


Τις δικές του προτάσεις για τις δημόσιες συγκοινωνίες έκανε ο ιδιοκτήτης του Ράδιο Βέρα Άγγελος Αντωνίου, πρώην καναλάρχης του TRT TV.
Ο κ. Αντωνίου μιλώντας σήμερα στον Γιάννη Αναστασίου εξέφρασε τα παράπονά του για το θέμα των διοδίων επιτιθέμενος μάλιστα στον Γιώργο Σουφλιά, τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη και στην ίδια την εταιρεία διαχείρησης των διοδίων.

Για τον Γιώργο Σουφλιά
"Ο Σουφλιάς τότε μείωσε τις τιμές των διοδίων στη Λάρισα για να πηγαίνουν φθηνά οι Λαρισαίοι να κάνουν μπάνιο στον Πλαταμώνα και αύξησε τις τιμές στις διελεύσεις των Βολιωτών στο Μοσχοχώρι"

Για την "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου"
"Δεν καταλαβαίνω γιατί δε μειώνουν τις τιμές στα διόδια Βόλου - Λάρισας. Εγώ προτείνω να μειωθεί η τιμή στο 50% δηλαδή αντί για 8 ευρώ να πληρώνουμε 4 ευρώ και είμαι βέβαιος ότι έτσι θα αυξηθεί ο τζίρος τους κατά 50%.
Επίσης πρέπει να κάνουν κάτι για τα φορτηγά. Είναι υψηλότερο το κόστος των διοδίων παρά του πετρελαίου, του καυσίμου που καίνε. Το 90% των αυτοκινητηστών πηγαίνουν από την Παλιά Εθνική. "

Για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη
"Έχουμε και υφυπουργό υποδομών, γίνεται ετήσιο μνημόσυνο για τα αδικοχαμένα παιδιά και δεν κουνιέται φύλλο! Δεν επιτρέπεται η κ. Χρυσοβελώνη να έχει τον τίτλο και το υπουργιλίκι και να μην κάνει τίποτα γι' αυτό το πράγμα"

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4885418072745885379

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item