Για αντιποίηση Αρχής καταγγέλλει τον Αχ. Μπέο η Επιτροπή Κατοίκων Αγίου Γεωργίου

Για αντιποίηση αρχής καταγγέλλουν τον, εν αργία δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, τα μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Αγίου Γεωργίου Μπαξέδων, μ...


Για αντιποίηση αρχής καταγγέλλουν τον, εν αργία δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, τα μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Αγίου Γεωργίου Μπαξέδων, με αφορμή συνάντηση που επιδίωξαν να έχουν με τον εκτελούντα χρέη δημάρχου, Θάνο Θεοδώρου.
Τα μέλη της Επιτροπής προσπάθησαν να συναντηθούν με τον κ. Θεοδώρου – υλοποιώντας σχετική απόφαση της γενικής συνέλευσης των κατοίκων της περιοχής Αγίου Γεωργίου Μπαξέδων – διαμαρτυρόμενα για παράνομη αποστολή λογαριασμών άρδευσης από τη ΔΕΥΑΜΒ.
Ωστόσο, όπως τονίζουν «αν και το ραντεβού ήταν με τον νόμιμο δήμαρχο της πόλης κ. Θεοδώρου  συναντηθήκαμε με τον κ. Μπέο, ο οποίος εμφανίστηκε παράνομα (αντιποίηση αρχής), μας αποκάλεσε τζαμπατζήδες και αρνήθηκε την οποιαδήποτε συζήτηση. Ως πολίτες της περιοχής και του δήμου Βόλου αρνούμαστε να δεχθούμε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και αυταρχικές συμπεριφορές από οποιονδήποτε και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αυτό που ο νόμος ορίζει».
Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκαν τα εξής:
«-Κοινοποιήσαμε τις αποφάσεις της Συνέλευσης και ενημερώσαμε εγγράφως, τα μέσα ενημέρωσης, την ΔΕΥΑΜΒ, το Δήμο Βόλου, το Δημοτικό Συμβούλιο, την αντιπολίτευση, το Συνήγορο του Πολίτη, την Περιφέρεια και το Υπουργείο ΥΠΕΚΑ (Ειδική Γραμματεία Υδάτων).
-Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις με τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με την άρδευση για να ενισχύσουμε τα αιτήματά μας
-Να επαναλάβουμε τη Γενική Συνέλευση όταν θα έχουμε απτά αποτελέσματα από τις ενέργειές μας αυτές και θα μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον της περιοχής μας.
Τα μέλη της επιτροπής που όρισε η Γενική Συνέλευση των κατοίκων είναι οι: Ανδραδόπουλος Δημήτρης, Ανδραδοπούλου – Φράγκου Μαρία, Κουμπαρέλος Γιώργος Μπάρτζος Παναγιώτης, Μπουκουβάλας Ευάγγελος (αποχώρησε από την επιτροπή μετά την κοινοποίηση του εγγράφου στα ΜΜΕ), Παπαχρήστος Νίκος, Σφιάκη – Φραγγουδάκη Όλγα, Φλόκας Παναγιώτης, Φραγγουδάκης Αντώνης».

Related

Sticky 2753773621634951788

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item