Σήμερα η πρώτη επίσημη του Ολυμπιακού Βόλου

Σήμερα, Δευτέρα στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου για την αγωνιστικ...


Σήμερα, Δευτέρα στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, καθώς και ο αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιο.  Πριν τον αγιασμό θα τελεστεί τρισάγιο στη μνήμη των πρόσφατα αποθανόντων παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Συλλόγου Τάκη Συνετόπουλου, Γιώργου Πασχαλίδη, Αντώνη Παππά και Παντελή Ευθυμίου.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως την παρουσίαση της πρώτης επίσημης προπόνησης της ομάδας θα πραγματοποιήσει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κ. Γιώργος Μυρισκλάβος μαζί με τον γνωστό αθλητικογράφο κ. Απόστολο Καψιώτη.

Ο κ. Μυρισκλάβος διατηρεί ιδιαίτερες σχέσεις με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, όπως και με τον αντιπρόεδρο κ. Ευριπίδη Τσιμπανάκο και αποδέχτηκε αμέσως την πρόσκληση για την παρουσίαση της σημερινής πανηγυρικής πρώτης επίσημης προπόνησης του Ολυμπιακού Βόλου, όπου και θα παρουσιαστούν τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 4500787463829576451

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item