Παρέμβαση βουλευτών για Λεβεντέρη ζητά το Εργατικό Κέντρο Βόλου

H Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου απευθύνεται στην Κοινωνία του Βόλου, ζητώντας την  άμεση παρέμβαση των Κοινοβουλευτικών...


H Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου απευθύνεται στην Κοινωνία του Βόλου, ζητώντας την άμεση παρέμβαση των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων της, επισημαίνοντας ότι η τακτική των απολύσεων που ακολουθεί η Εταιρία «ΛΕΒΕΝΤΕΡΗΣ» δεν μπορεί να γίνει ανεκτή και αποδεκτή.
Και τούτο γιατί η Εταιρία, χωρίς να καταθέτει συγκεκριμένο οργανόγραμμα της πραγματικής παραγωγικής εικόνας του εργοστασίου και χωρίς να γνωστοποιεί τις δικές της πραγματικές προθέσεις, όπως επανειλημμένως της έχει ζητηθεί από τους εκπροσώπους των εργαζόμενων, επιλέγει την ανασταλτική και καταστροφική τακτική της «συρρίκνωσης» του «παραγωγικού κόστους» πετώντας στον δρόμο εργαζόμενους!
Ήδη, την τακτική αυτή πλήρωσαν, με την απώλεια της δουλειάς τους ένδεκα συνάδελφοι, μεταξύ των οποίων και ο μοναδικός ηλεκτρολόγος στο εργοστάσιο, με την Εταιρία όχι μόνο να μην ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις για αλλαγή στάσης, αλλά και να πυροδοτεί περισσότερο την κατάσταση.
Σε μιά περίοδο που οι εργαζόμενοι και η Ελληνική Κοινωνία δέχονται απανωτά μνημονιακά πλήγματα, με την πόλη του Βόλου και τη Μαγνησία να βρίσκονται πρώτες στη λίστα των φθινουσών περιοχών, της αποβιομηχάνισης και της ύφεσης, τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να ενθαρρύνονται και να «νομιμοποιούνται» με την Κυβερνητική σιωπή και την μνημονιακή νομοθετική «επικάλυψη».
Πρόκειται για άλλο ένα «επεισόδιο» από τα πολλά σε βάρος των εργαζόμενων και για άλλη μιά προσχεδιασμένη επίθεση, με τη σύμπραξη όλων των Κυβερνητικών μνημονιακών Εταίρων (Βιομήχανων – Δανειστών).
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την ένοχη σιωπή της Κυβέρνησης και τον ρόλο του «Πόντιου Πιλάτου» στα επικίνδυνα αυτά αντεργατικά και αντικοινωνικά παιχνίδια.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙOYΜΕ ότι η τοπική Κοινωνία, μετά και από τις νέες αυτές απολύσεις, είναι κυριολεκτικά «καζάνι που βράζει».
ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ την άμεση παρέμβαση των Κοινοβουλευτικών Εκπροσώπων της Μαγνησίας για να σταματήσει, επιτέλους, το υφεσιακό τέλμα του τόπου μας.
ΚΑΛΟΥΜΕ την Εταιρία να ανακαλέσει άμεσα όλες τις απολύσεις που έχουν, εξ αιτίας της, οδηγήσει στην δραματική αναστολή της παραγωγικής διαδικασίας στον ΛΕΒΕΝΤΕΡΗ.
ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ προς όλους τους εργαζόμενους και την τοπική Κοινωνία έκκληση να πάρουν την κατάσταση της επιβίωσής τους στα χέρια τους, μη επιτρέποντας να υλοποιηθούν τα σχέδια αυτά του αφανισμού τους.
Ο Βόλος, η  Μαγνησία δεν αντέχουν άλλη ανεργία, άλλα κλειστά εργοστάσια, άλλη φτώχεια και ύφεση.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 119875903687700347

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item