Άρθηκαν οι περιοριστικοί όροι για τον Αχιλλέα Μπέο

Την άρση των περιοριστικών όρων (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, χρηματική εγγύηση) που είχαν επιβληθεί στον Αχιλλέα Μπέο με αφορμή την...


Την άρση των περιοριστικών όρων (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, χρηματική εγγύηση) που είχαν επιβληθεί στον Αχιλλέα Μπέο με αφορμή την παραπομπή του σε δίκη για το σκάνδαλο Κοριόπολις αποφάσισε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα του εν αργία δημάρχου. Τον Σεπτέμβριο, έχει οριστεί να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα του κατηγορούμενου, τα οποία έχει καταθέσει στο Συμβούλιο Επικρατείας και με τα οποία ζητά να κριθεί αντισυνταγματική η διάταξη της κυβέρνησης και να επανέλθει στη θέση του δημάρχου.
Δήλωση Μπέου
Με αφορμή την απόφαση άρσης των περιοριστικών όρων εναντίον του, ο Αχιλλέας Μπέος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το Συμβούλιο Εφετών, με μια γενναία και δίκαιη απόφαση, έκανε ομόφωνα δεκτή, κόντρα σε ένα πανίσχυρο σύστημα που με καταδιώκει, την αίτηση άρσης των σε βάρος μου περιοριστικών όρων.
Δικαιώνομαι στην κατ’ επανάληψη διατυπωμένη θέση μου ότι πράγματι υπάρχουν Δικαστές με ήθος, αξία και αξιοπρέπεια, που λειτουργούν με βάση τη δικαστική τους συνείδηση. Τους ευχαριστώ και πάλι γιατί μετά από μια πενταετία και πλέον μου επέστρεψαν ένα κομμάτι από τη ζωή μου.
Για όλους αυτούς που βάσισαν την σε βάρος μου πολεμική με το αστήρικτο και δόλιο επιχείρημα ότι δήθεν είμαι ύποπτος φυγής, δηλώνω και τώρα ότι και στις 31 Οκτωβρίου θα είμαι παρών στο Δικαστήριο για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου, και πάντα θα είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης για ό,τι κι αν χρειαστεί. Στη ζωή μου δεν έμαθα και δεν το έκανα ποτέ να κρύβομαι».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6955899103569732592

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item