Χωρίς νερό το νησάκι Τρίκερι

Χωρίς νερό έμεινε από το Σάββατο το βράδυ το νησάκι Τρίκερι ενώ καθώς υδροφόρα που το προμηθεύει με νερό από το Παναγιώτικο ήταν αδύνατο...

Χωρίς νερό έμεινε από το Σάββατο το βράδυ το νησάκι Τρίκερι ενώ καθώς υδροφόρα που το προμηθεύει με νερό από το Παναγιώτικο ήταν αδύνατον να ρυμουλκηθεί την Παρασκευή που το ζήτησε η δημοτική αρχή. Η υδροφόρα θα πάει σήμερα όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου ο δήμαρχος Ν. Πηλίου Νίκος Φουρτούνας.
Ειδικότερα το νησί των Τρικέρων υδρεύεται από μία δεξαμενή 600 κυβικών και μία μικρότερη 100 κυβικών. Επίσης στο νησί έχουν γίνει έργα ύδρευσης και όλα τα σπίτια έχουν συνδεθεί όπως και οι επιχειρήσεις. Οι δεξαμενές γεμίζουν την περίοδο του καλοκαιριού μία φορά την εβδομάδα, ανάλογα και με την κίνηση που έχει το νησί. Το νερό μεταφέρει υδροφόρα που γεμίζει από μία περιοχή κοντά στην Αγιά Κυριακή με νερό από το Παναγιώτικο. Η υδροφόρα όμως δεν είναι αυτοκινούμενη, αλλά ρυμουλκείται και όπως εξήγησε ο δήμαρχος, ήταν αδύνατον εκτός προγραμματισμού να πάει την Παρασκευή που της ζητήθηκε και έτσι το Σάββατο το βράδυ το νησάκι έμεινε χωρίς νερό. Καταστήματα και το μοναστήρι στο νησί διαθέτουν μικρές δεξαμενές και πηγάδια αλλά τα σπίτια δεν έχουν φροντίσει, όπως είπε ο κ. Φουρτούνας να έχουν μία δεξαμενή που να γεμίζει με όμβρια και να την χρησιμοποιούν όταν χρειάζεται. «Φροντίσαμε για να γίνει το υδρευτικό δίκτυο στο νησί, η μεγάλη δεξαμενή και έχουμε εντάξει την ανάπτυξή του σε όποια προγράμματα μπορούμε. Ας κάνουν κάτι και οι νησιώτες», επισήμανε ο κ. Φουρτούνας.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 1711625538810939979

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item