Μήνυση για καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας για το αντλιοστάσιο στα «Αστέρια» Αγριάς

Μήνυση για καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας κατέθεσε σήμερα, στην Εισαγγελία Βόλου, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Αστέρια» Αγριάς για το θ...


Μήνυση για καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας κατέθεσε σήμερα, στην Εισαγγελία Βόλου, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Αστέρια» Αγριάς για το θέμα της πρόθεσης της ΔΕΥΑΜΒ, να λειτουργήσει αντλιοστάσιο σε παρκάκι που βρίσκεται στην περιοχή Αστέρια.
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος προσκόμισε στην εισαγγελέα στοιχεία που ζήτησε και έλαβε από το Υποθηκοφυλακείο και συμβόλαια κατόχων ακινήτων του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Δημοσίων Υπαλλήλων, από τα οποία αποδεικνύεται – όπως δήλωσε στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κ. Θεοδοσόπουλος – ότι ο χώρος του πάρκου, δεν είναι δημόσιος αλλά ανήκει στον Οικοδομικό Συνεταιρισμό και κατά συνέπεια, δεν μπορεί να τον οικειοποιηθεί και να εκτελέσει οποιαδήποτε εργασία, η ΔΕΥΑΜΒ.
Να σημειωθεί πως και σήμερα, κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο πάρκο, όταν μηχανήματα της ΔΕΥΑΜΒ έφτασαν στο σημείο, αποτρέποντας για μια ακόμη φορά, την έναρξη των εργασιών.

Related

Sticky 6175454924216643689

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item