Και από άλλες πόλεις της Πελοποννήσου τα απορρίμματα στον ΧΥΤΑ του Βόλου

Δεν γίναμε περισσότερο σοφοί από την παρέμβαση του υπεύθυνου της εταιρείας που μετέφερε τα μολυσματικά απόβλητα στον ΧΥΤΑ του Βόλου. Ο ...


Δεν γίναμε περισσότερο σοφοί από την παρέμβαση του υπεύθυνου της εταιρείας που μετέφερε τα μολυσματικά απόβλητα στον ΧΥΤΑ του Βόλου. Ο κ. Σπυρόπουλος επιστημονικός σύμβουλος της ANSY AE μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Βέρα δήλωσε ότι ο ΧΥΤΑ του Βόλου ήταν πιο ακριβός από τους υπόλοιπους και ότι μέχρι στιγμής βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με άλλους ΧΥΤΑ για το ενδεχόμενο να δεχθούν τα απόβλητα που μεταφέρει η εταιρεία του. 
Ο ίδιος τόνισε ακόμα οτι από το καταστατικό του ΣΙΔΥΣΑ δεν απαγορεύεται η ρίψη απορριμάτων από την Τρίπολη στον ΧΥΤΑ Βόλου!
Το νέο είναι ότι αποκαλύφθηκε πως δεν έφερναν μόνο απόβλητα από την Τρίπολη, αλλά από νοσοκομεία και κλινικές και ιδιωτικά ιατρεία πολλών περιοχών της Πελοποννήσου, περίπου 65 τόνους το μήνα!
Ο κ. Σπυρόπουλος παραδέχθηκε πως η εταιρεία του έστειλε επιστολές προς όλους τους ΧΥΤΑ της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας, αλλά κανείς δεν τα δέχθηκε εκτός από τον Βόλο! 

Related

Sticky 24921036129573270

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item