Στα Δικαστήρια η διοίκηση του Ορφανοτροφείου για την υπεξαίρεση

Την πρόθεσή τους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη ανακοινώνουν μέσω επιστολής τα πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Γιαννακός κ...


Την πρόθεσή τους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη ανακοινώνουν μέσω επιστολής τα πρώην μέλη του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Γιαννακός και Νίκος Τσακίρης.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Εδώ και ένα μήνα ,βιώνουμε τραγελαφικά γεγονότα που διαδραματίζονται στο Ορφανοτροφείο του Βόλου, αλλά κανείς αρμόδιος δε λαμβάνει θέση για ταδιαδραματιζόμενα, εκτός από τον Πρόεδρό του κ. Άγγελο Αγραφιώτη, που για άλλη μιαφορά η ανακοίνωσή του – απάντηση, τον φέρνει άμεσα πλέον στο δρόμο της δικαιοσύνης.
Το ότι μετά την ανακοίνωση της υπεξαίρεσης χρημάτων ,ύψους 3.000 ευρώ, προβήκαμεσε δήλωση, ότι ουδεμία σχέση έχουμε με την υπεξαίρεση αυτή, μεταφράστηκε από τονπρόεδρο ως ΤΕΧΝΗΤΑ συντηρημένη ένταση, μια προσφιλή τακτική συγκεκριμένων κύκλωνπου επιθυμούν να πέσει η διοίκηση για να ξανά οδηγηθεί το ίδρυμα σε εκλογές. Έτσι τοεξέλαβε ο πολυπράγμων και λαλίστατος κ. Αγραφιώτης Άγγελος, πρόεδρος του ιδρύματος.Ας προβληματιστούμε όλοι μαζί λοιπόν...
Γιατί προβήκαμε τα δύο μέλη, Γιαννακός Γιάννης ταμίας, Τσακίρης Νικόλαος γραμματέας,σε επιστολή, ενώ το τρίτο άτομο ,που είναι η πρώην πρόεδρος ,κ. Ιωάννου Σοφία, ΚΑΤΆΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ 2014 Έως 2016, δεν συνυπόγραψε να διαχωρίσει και εκείνη τη θέση της απότην υπεξαίρεση, δεν υπερασπίστηκε τη δική της διοίκηση και συνεχίζει να παραμένει μέλοςτου Δ.Σ. της Φ.Α.Β; Εμείς, όταν υπέπεσαν στην αντίληψή μας, ενέργειες και πράξεις τηςπροέδρου, που συνυπήρξαμε στη διοίκηση, που έγιναν εν αγνεία μας, αν καιεπανεκλεγήκαμε, παραιτηθήκαμε για λόγους ευθιξίας και ποτέ δεν προβήκαμε σε δηλώσειςδημόσιες. Τίποτα προσωπικό μεταξύ μας ,τι υπονοείται ,εσείς γνωρίζεται.
Μην κατηγορείται τις δικές μας επιστολές κ. πρόεδρε, γιατί εσείς έχετε εσωτερική αλληλογραφία, όχι τυπική αλλά με επιπλήξεις και αντιπαραθέσεις με τα ίδια σας τα μέληκαι με το προσωπικό σας. Μάλιστα και επιστολές του προσωπικού προς εσάς, αλλά καιεξώδικα.Πώς η νέα Διοίκηση του κ. Άγγελου Αγραφιώτη, ασκεί έργο, όταν δηλώνει ότι έγινευπεξαίρεση ποσού 3.000 ευρώ, αλλά είναι μικροποσό;
Ποιο είναι το ποσό που μπορεί ναυπεξαιρέσει κάποιος και να μην οδηγηθεί στη δικαιοσύνη;Ποιος διενεργεί τον έλεγχο στο Ορφανοτροφείο Βόλου, που αποφάνθηκε ότι μεπαραλείψεις ή εσκεμμένες ενέργειές μας ζημιώσαμε το ίδρυμα κατά 25.000 ευρώ; Υπάρχειυπουργικός διοικητικός- οικονομικός έλεγχος ή ορκωτός λογιστής που διενεργεί έλεγχο μεαπόφαση του Δ.Σ.;Για ποιο έργο μιλά και κομπάζει ο πρόεδρος, όταν τα 40.000 ευρώ που ήρθαν ως έσοδαστο ίδρυμα, δεν ήταν ούτε δωρεές συμπολιτών , ούτε είσπραξη ενοικίων, αλλά ΠΩΛΗΣΗ ακινήτου ιδιοκτησίας του ιδρύματος; Εύκολα έχει κανείς έσοδα όταν πουλά ακίνητα, αλλάαυτό είναι μια εύκολη και προσφιλής λύση.
Γιατί κωφεύει ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΆ η πρόεδρος της Φ.Α.Β. κ. Κλεοπάτρα Γεωργακλή, και όλα ταμέλη της Φ.Α.Β. και δεν αποπέμπουν τον κλέφτη από τα μητρώα του σωματείου; Γιατί κόπτονται ότι θα πέσει η διοίκηση, με την αποπομπή του κλέφτη, εφόσον βάσηκαταστατικού, υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη; Και τελικά καλύτερα να οδηγηθεί τοίδρυμα σε εκλογές, παρά σε γνώσει όλων να παραμένει ένας κλέφτης στα διοικητικάτεκταινόμενα. 
Εκλογές καθαρές, που θα εκλεγούν πολίτες, όχι στηριζόμενοι σεμηχανισμούς , όπως κατέγραφε ο τύπος στις εκλογές στις 14/2/2016.Τέλος, γιατί ο Δήμος Βόλου, που είναι εποπτεύουσα αρχή, δεν παρεμβαίνει, ώστε οι δύοπρόεδροι κ. Αγραφιώτης Άγγελος και κα. Γεωργακλή Κλεοπάτρα, να πράξουν αυτά πουορίζει το καταστατικό ή να καλέσουν τα διοριζόμενα μέλη του κ. Δανάη Χαριτάκη καιΚάλλη, να πάρουν θέση στα σοβαρά αυτά θέματα, ποιος ο ρόλος τους;Σε καμία περίπτωση δε θα ξανά αποστείλουμε επιστολές, μιας και όλα πλέον θαοδηγηθούν στην οδό της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για ΔΗΘΕΝ ενδιαφέρον για το ίδρυμα και τα παιδιά ,όταν άλλοι συντηρούν ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣΥΠΟΘΈΣΕΙΣ.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Related

Sticky 631764368497397493

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item