Ανευθυνότητα! Κι άλλη αναβολή της έκτακτης συνεδρίασης για το θέμα του ΧΥΤΑ

Δεύτερη αναβολή μέσα σε μία εβδομάδα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για το θέμα της μεταφοράς και απόρριψης α...


Δεύτερη αναβολή μέσα σε μία εβδομάδα της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για το θέμα της μεταφοράς και απόρριψης αποβλήτων από ιδιωτική εταιρείας από την Τρίπολη στο ΧΥΤΑ του Βόλου. Στη σημερινή συνεδρίαση παρέστησαν 21 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ απαιτούνταν η παρουσία 25 για να υπάρξει απαρτία. Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου.
Την ενόχλησή του εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής αρχής Χρ. Στεφόπουλος για την απουσία τριών δημοτικών συμβούλων από τους 16 που ζήτησαν τη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, χρησιμοποιώντας αχαρακτήριστες εκφράσεις, ενώ του επιτέθηκε φραστικά η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη, αντιδρώντας στο λεξιλόγιό του.
Σημειώνεται ότι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ήταν στους χώρους του δημαρχείου αλλά δεν εισήλθαν στο χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων, γεγονός που έκανε την επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσσα Οικονόμου να ζητήσει από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γ. Μουλά να τους υποδείξει να παρίστανται στις συνεδριάσεις.
Όταν τα πνεύματα ηρέμησαν κάπως η επικεφαλής της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης» Νατάσα Οικονόμου ζήτησε από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Μουλά να υποδείξει στα μέλη της πλειοψηφίας που απουσίαζαν για δεύτερη φορά, την υποχρέωσή τους να παρίστανται στις συνεδριάσεις.
Εκ μέρους της πλειοψηφίας στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μουλάς, οι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Μέριμνας Τάσος Μπατζιάκας και Κοιμητηρίων Χρήστος Στεφόπουλος και οι σύμβουλοι Γ. Πράττος, Κ. Γανωτής και Στ.  Κάλλης
Εκ μέρους των μειοψηφιών παραβρέθηκαν οι Μαρ. Πατσιαντάς, Νατάσσα Οικονόμου, Φ. Λαμπρινίδης, Απ. Παπατόλιας, Ν. Στόικος, Μιχ. Μιτζικός, Θ. Τσαλούχας και οι ανεξάρτητοι Ελένη Ανδρέου – Μεϊκοπούλου, Φωτεινή Κοκκινάκη, Ι. Αποστολάκης, Κ. Γαργάλας, Θ. Διαμαντένιας, Γ. Λαΐνας και Αχ. Καλυβιώτης.
Από τους υπογράφοντες το αίτημα για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου απουσίαζαν οι Ματθαίος Δραμητινός, Γ. Μολοχίδης και Ν. Κανελλής.
ΕΡΤ.gr

Related

Sticky 5125762806880549737

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item