Ο Νίκος Ζιώγαλας και οι On the road στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας

Στα πλαίσια των φετινών καλοκαιρινών μουσικών εκδηλώσεων ,ο πολιτιστικός  σύλλογος του Αγίου Γεωργίου Νηλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», φιλοξενεί για...


Στα πλαίσια των φετινών καλοκαιρινών μουσικών εκδηλώσεων ,ο πολιτιστικός  σύλλογος του Αγίου Γεωργίου Νηλειας «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ», φιλοξενεί για μια και μοναδική εμφάνιση τον ΝΙΚΟ ΖΙΩΓΑΛΑ και τους ON THE ROAD στην πλατεία του χωριού ,το Σάββατο 30 Ιουλίου και ώρα 22:30 .

Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις. Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπεια του τον ξεχωριζουν μέσα από τους Έλληνες καλλιτέχνες.

Μαζί του τα τελευταία χρόνια είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί απότην Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος. Μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα ( Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά ) αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 8869961550184403457

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item