Κυνηγούσαν pokemon στην παραλία του Βόλου!

Το pokemon go, το νέο παιχνίδι που έχει αλλάξει τα δεδομένα  στο mobile gaming, έχει προκαλέσει 'πανικό' στους νέους σε κάθε...


Το pokemon go, το νέο παιχνίδι που έχει αλλάξει τα δεδομένα  στο mobile gaming, έχει προκαλέσει 'πανικό' στους νέους σε κάθε γωνιά του κόσμου, αφού βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων ανάμεσα σε όλες τις εφαρμογές των smartphone, κάνοντας τη Nitendo κατά δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ πλουσιότερη και τους παίκτες να πηγαίνουν σε πλατείες, πάρκα, εκκλησίες, λίμνες,ποτάμια και όπου μπορεί κανείς να φανταστεί προκειμένου να βρουν τα σπάνια pokemon με σκοπό να καταφέρουν να τα αιχμαλωτίσουν όλα.
Το μέγεθος της μανίας σχετικά αυτό το νέο παιχνίδι το είχαμε καταλάβει από τις πρώτες κιόλας ώρες κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία και εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί επίσημα και στη χώρα μας. 
Xθες το απόγευμα λίγο μετά τις 7 στο Πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στην Παραλία του Βόλου εκατοντάδες 18άρηδς και 20άρηδες ήταν συγκεντρωμένοι στα "πεζούλια" και γύρω από το πάρκο κυνηγώντας... πόκεμον! Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς κάνουν οι νεαροί με τα κινητά τους τηλέφωνα στα χέρια, όμως η ποκεμομανία έχει καταλάβει και τον Βόλο!
Related

Sticky 1127769344769493584

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item