ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - SOS εκπέμπουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου - Λουκέτο στο Οδοντιατρικό εργαστήριο;

Με ένα επείγον έγγραφο προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και τον Διοικητή κ. Ματθαίο Δραμητινό, η διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμή...


Με ένα επείγον έγγραφο προς τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και τον Διοικητή κ. Ματθαίο Δραμητινό, η διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμήματος Βασ. Παπαδημητροπούλου ενημερώνει και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη συνέχιση λειτουργίας του τμήματος, όπως αποκαλύπτει σήμερα αποκλειστικά το TheNewspaper.gr.
Συγκεκριμένα στο έγγραφό της καταγγέλει συσσωρευμένες βλάβες και στς δύο Οδοντιατρικές μονάδες του Νοσοκομείου, αλλά και την έλλειψη τακτικής τεχνικής υποστήριξης - σέρβις, παρά τις προσπάθειες της τεχνικής υπηρεσίας. 
Στη μία Οδοντιατρική μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου υπάρχει πρόβλημα στον υπέρηχο, στο εξάρτημα φωτοπολυμερισμού και στο αποχετευτικό σύστημα με αποτέλεσμα να έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Στη δεύτερη μονάδα πρόβλημα εντοπίζεται στην παροχή νερού και στα κοπτικά. Η Διευθύντρια αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "είναι προφανές και βέβαιο οτι στο εγγύς μέλλον θα τεθεί το ιατρείο πλήρως εκτός λειτουργίας"! 

Related

Sticky 6078967695717136371

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item