Κολημήτρα στο TheNewspaper.gr: Δίνει τις απαντήσεις που ζητάμε για το νερό του Πηλίου

"Πρέπει να δούμε το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα. Πρέπει να βρούμε με σύναιση μία χρυσή τομή. Η υπηρεσία μας έκανε ότι ο νόμος ορίζ...


"Πρέπει να δούμε το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα. Πρέπει να βρούμε με σύναιση μία χρυσή τομή. Η υπηρεσία μας έκανε ότι ο νόμος ορίζει. Η ΔΕΥΑΜΒ είναι υπεύθυνη για το μικροβιακό φορτίο ή για άλλη αιτία όταν το νερό είναι ακατάλληλο. Έχουμε κάνει αιτήματα στη ΔΕΥΑΜΒ και υποδείξεις και δεν είχαμε ανταπόκριση" δηλώνει η Προισταμένη της Διεύθυνσης Υγείας Μαγνησίας στην ηλεκτρονική εφημερίδα TheNewspaper.gr και ξεκαθαρίζει:
"Εμείς είμαστε η εποπτεύουσα αρχή της ΔΕΥΑΜΒ. Δεν έχουμε παράπονο με τους Υπηρεσιακούς παράγοντες της Επιχείρησης. Πρέπει να προστατεύσουν το νερό της Πορταριάς. Να βρούνε τον τρόπο. Ας έρθουν και σε διάλογο με τους ντόπιους και να τους εξηγήσουν την αλήθεια για τη χλωρίωση του νερού".

Το νερό στην Πορταριά έχει μικροβιακό φορτίο;
Ναι σύμφωνα με τις μετρήσεις έχει. Και στις Σταγιάτες και στο Κατηχώρι και στο Ξενία και σε άλλες βρύσες. Κάποια ρύπανση υφίσταται. Κάποια φερτά υλικά ίσως δημιουργούν αυτή την εικόνα στο νερό. Πρέπει να μας αποκαλύψουν τι ακριβώς συμβαίνει με το νερό.

Σήμερα μπορούμε να πίνουμε νερό από την Πορταριά;
Το νερό δεν πρέπει να πίνεται, γιατί είναι ακατάλληλο προς πόση.

Εχουμε υπερβολικές ποσότητες χλωρίου σε κάποιες περιπτώσεις;
Ναι. Έχουμε υπερχλωρίωση με ότι αυτό συνεπάγεται.  Ας κάνει σφράγιση η ΔΕΥΑΜΒ αφού δε μπορεί να ελένξει τις βρύσες και τις ενημερωτικές πινακίδες.

Ο κ. Γαλάτης της ΔΕΥΑΜΒ σας έστειλε να σερβίρετε καφέ στον Ίσαλο χθες...
Δεν ξέρω που πέφτει αυτό, δεν έχω χρόνο για να πηγαίνω για καφέδες και για να τους σερβίρω κιόλας.

Related

Sticky 2989842086255261709

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item