Η TRT απαντά στον Συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση στη δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, Κώστα Βογιατζή, δίνει με σημερινή ανακοίνωσή της η Διοίκηση της TRT. Ειδικότ...


Απάντηση στη δήλωση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, Κώστα Βογιατζή, δίνει με σημερινή ανακοίνωσή της η Διοίκηση της TRT.
Ειδικότερα αναφέρει: «Ζήσαμε το πρωτοφανές! Ο τοπικός ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει δημόσια για να «διορθώσει» το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου μας κ. Γιώργου Λαμπράκη για την πρόσφατη ομιλία του κ. Παναγιώτη Ρήγα στον Βόλο.
Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Βογιατζής δεν περιορίστηκε σε παρατηρήσεις σκηνοθετικού χαρακτήρα για το πώς γίνονται οι λήψεις αλλά προχώρησε πολλά ανεπίτρεπτα βήματα παραπέρα χαρακτηρίζοντας ανεπαρκή τον δημοσιογράφο μας. Ο κ. Γιώργος Λαμπράκης απολαμβάνει της διαχρονικής εμπιστοσύνης μας για την υψηλή ποιότητα της δουλειάς του, η οποία τον καθιστά κορυφαίο στο θεσσαλικό διαμέρισμα. Η αντιπαράθεση είχε δημόσια χαρακτηριστικά και όλοι έκριναν.
Μια φιλική προτροπή στον κ. Βογιατζή: είναι γνωστό ότι η εξουσία συχνά αποσυντονίζει τους ανθρώπους που την ασκούν. Εκείνος τουλάχιστον ας θωρακιστεί τηρώντας σιγή σεμνότητας».

Related

MEDIA 9150137864193179655

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item