Στον εισαγγελέα usb stick με εικόνες απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ που εγείρουν ερωτηματικά

Στην Εισαγγελία Βόλου κατέθεσαν οι έξι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, ένα στικάκι με φωτογραφικό και βινετοσκοπημένο υλικό που αναφε...


Στην Εισαγγελία Βόλου κατέθεσαν οι έξι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι, ένα στικάκι με φωτογραφικό και βινετοσκοπημένο υλικό που αναφερόταν στον ΧΥΤΑ του Δήμου. Το στικάκι απεστάλη από άγνωστο αποστολέα στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Ιάσονα Αποστολάκη. Σύμφωνα με ανακοίνωση των έξι, η εικόνα των απορριμμάτων που παρουσιάζονται εκεί δεν μοιάζουν οπτικά με συνηθισμένα αστικά απόβλητα και με άγνωστη σύνθεση.
Η ανακοίνωση
Την Τρίτη  26/07/2016 απεστάλη ,από άγνωστο αποστολέα, στον Δημοτικό μας Σύμβουλο Αποστολάκη Ιάσονα ,σε στικάκι, φωτογραφικό και βιντεοσκοπημένο υλικό που αναφερόταν στον ΧΥΤΑ του Δήμου μας. Μετά από απόφαση των παρακάτω υπογεγραμμένων Δημοτικών Συμβούλων Βόλου το υλικό κατατέθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, με κοινοποίηση προς κάθε αρμόδια Δημόσια Αρχή για περαιτέρω ενέργειες. Η κίνηση  αυτή κρίθηκε από εμάς υποχρεωτική  και απολύτως επιβεβλημένη καθώς , σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο υλικό, αφορά στην υγεία των πολιτών αλλά και στη λειτουργία του ΧΥΤΑ.  Η εικόνα απορριμμάτων  που δεν προσομοιάζουν οπτικά σε συνήθη αστικά απόβλητα και με άγνωστη, σ’ εμάς αλλά και σε ειδικούς,  τη σύνθεσή τους,  είναι , κατά την άποψή μας, αιτία επισταμένης διερεύνησης από τις αρμόδιες Αρχές ως προς το είδος τους  και άρα τη δυνατότητα εναπόθεσής τους στο χώρο του ΧΥΤΑ. Επιπλέον με βάση  τη δέσμευσή μας για ενημέρωση και  διαφάνεια αλλά με σοβαρότητα , απολύτως εξακριβωμένα στοιχεία και χωρίς καμιά διάθεση δημιουργίας πανικού στη τοπική μας κοινωνία, ο δρόμος που επιλέξαμε ήταν  μονόδρομος. Αναμένουμε λοιπόν, όπως πρέπει ,τα συγκεκριμένα πορίσματα και κινήσεις των  φορέων στους οποίους κοινοποιήθηκαν ήδη ή θα κοινοποιηθούν άμεσα  τα στοιχεία, που πλέον είναι και οι μόνοι αρμόδιοι και υπεύθυνοι να δώσουν απαντήσεις  επί των προηγουμένων στον Λαό του Βόλου.
Ανδρέου Μεϊκοπούλου Ελένη
Αποστολάκης Ιάσονας
Γαργάλας Κώστας
Δραμητινός Ματθαίος
Κοκκινάκη Φωτεινή
Μολοχίδης Ιωάννης

Related

Sticky 4844929487739682589

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item