Συνάντηση Αγοραστού - Κουτσάφτη για τις εκδηλώσεις 100 χρόνων του αγροτικού συνεταιρισμού Ζαγοράς

Οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια ζωής του αγροτικού συνεταιρισμού Ζαγοράς βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ...


Οι εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια ζωής του αγροτικού συνεταιρισμού Ζαγοράς βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του δημάρχου Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παναγιώτη Κουτσάφτη. Όπως είναι γνωστό ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προγραμματίζει εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 4 Σεπτεμβρίου παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Περιφερειάρχης και δήμαρχος συζήτησαν οργανωτικά θέματα για την προσεχή εκδήλωση, ενώ από μέρους του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου ζητήθηκε η συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για την αρτιότερη διοργάνωση των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν.

Ο κ. Κ. Αγοραστός επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρόκειται να στηρίξει τις εκδηλώσεις και επεσήμανε ότι τα 100 χρόνια αποτελούν ορόσημο και συμπυκνώνουν την ιστορία και τους αγώνες τριών γενεών Ζαγοριανών και ενός πετυχημένου Συνεταιρισμού, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Παρόντες ακόμα στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Ζαγοράς κ. Αντώνης Λάσκος και η αντιπρόεδρος κα Δέσποινα Βαρούτα.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 794600232306091142

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item