Επανέρχονται οι 100 δόσεις στον ΟΑΕΕ

Με απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΕ η ρύθμιση των 100 δόσεων ανοίγει και πάλι για τους ελεύθερους επαγγελματίες παρότι η κυβέρνηση δια τ...


Με απόφαση της διοίκησης του ΟΑΕΕ η ρύθμιση των 100 δόσεων ανοίγει και πάλι για τους ελεύθερους επαγγελματίες παρότι η κυβέρνηση δια του αρμοδίου αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη διεμήνυσε πως δεν γίνεται «να έχουμε πάντα τις 100 δόσεις για ρύθμιση των οφειλών».
Σύμφωνα με αποκλειστικό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», ο ΟΑΕΕ βλέποντας τους οφειλέτες να εγκαταλείπουν μαζικά τις ρυθμίσεις και τα έσοδα να μειώνονται, αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες που διέκοψαν τη ρύθμιση να ξαναμπούν στις 100 δόσεις.
Το έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα αναφέρει πως όσοι είχαν ενταχθεί στην τελευταία ρύθμιση των 100 (ή και λιγότερων) δόσεων με το νόμο 4321/15 και την έχασαν λόγω μη εμπρόθεσμης καταβολής είτε των τρεχουσών εισφορών είτε της μηνιαίας δόσης έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να επανενταχθούν και να διασωθούν έτσι από πρόστιμα και κατασχέσεις.
Προϋπόθεση για την επανένταξη αποτελεί να αποδεικνύεται από τους οφειλέτες πως για λόγους για τους οποίους δεν είναι οι ίδιοι άμεσα υπεύθυνοι δεν ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους.

Related

ΕΛΛΑΔΑ 3487847573878018170

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item