Αββαείο 11/20

Στην καταπράσινη αυλή του Πλινθοκεραμοποιείου Τσαλαπάτα, το Αββαείο ιερουργεί με θεό του την μπύρα! Μία μεγάλη συλλογή με μπύρες από π...Στην καταπράσινη αυλή του Πλινθοκεραμοποιείου Τσαλαπάτα, το Αββαείο ιερουργεί με θεό του την μπύρα!
Μία μεγάλη συλλογή με μπύρες από πολλές χώρες του κόσμου καθιστά την μπυραρία - εστιατόριο ένα από τα λίγα στον Βόλο με... εξειδίκευση.

Φτάσαμε στον καλοκαιρινό του χώρο χωρίς κράτηση. Βρήκαμε αμέσως τραπέζι χωρίς την βοήθεια των σερβιτόρων ή κάποιου στην υποδοχή, αφού δεν υπήρχε κάποιος πρόθυμος.
Ένας πολύ όμορφος χώρος και περιποιημένος που αποτελεί μία όαση στην καλοκαιρινή άδεια πόλη.
Η εξυπηρέτηση ήταν γρήγορη και ο κατάλογος ήδη στο τραπέζι.
Πρώτη επιλογή η σαλάτα. Ο "Τελευταίος πειρασμός" με το ψητό χαλούμι είναι δροσερή και σε χορταίνει με τα πλούσια υλικά της και την "γεμάτη" ντρέσινγκ της.
Για κυρίως πιάτα παραγγείλαμε μία μερίδα μπιφτέκια ψητά και ένα φιλέτο κοτόπουλο.
Τα μπιφτέκια ήταν έως και απαράδεκτα. Και στον τρόπο που είχαν σερβιριστεί (δε σέβονται τον χώρο) και στη γεύση τους, αφού είχαν... αρπάξει!  Δεν ήταν ζουμερά και δεν ήταν ιδιαιτέρως χορταστικά.
Το φιλέτο κοτόπουλο θα το χαρακτήριζε κανείς συμπαθητικό, όμως στεγνό και χωρίς να συνοδεύεται από κάτι ξεχωριστό, παρά από το κλασικό ρύζι - πατάτες που θυμίζει τραπέζι γάμου. 


Μελανό σημείο ήταν ότι η σερβιτόρα μας πρότεινε να επιλέξουμε μία μπύρα που λίγα λεπτά αργότερα όπως μας ενημέρωσε...δεν υπήρχε! Ενώ και στη δεύτερη επιλογή μας φανήκαμε άτυχοι... 
Επίσης το λάδι που βρίσκεται μέσα στο διακοσμητικό κερί μυρίζει σε τέτοιο σημείο που να είναι ενοχλητικό.Το προσωπικό ήταν ευγενικό και γρήγορο. 

Συμπερασματικά το “Αββαείο" είναι ένα εστιατόριο με αδυναμίες στο φαγητό, αλλά πρόκειται παράλληλα για μία καλά οργανωμέμη μπυραρία. Μέχρι εκεί.  Ο χώρος πολύ καλός όμως η κουζίνα του θέλει ακόμα πολύ δουλειά...

Βαθμολογία: 11/20


Αββαείο
Πολυχώρος Τσαλαπάτα, Βόλος

Η επίσκεψη του κριτικού έγινε στις 2/8/2016


Επεξήγηση βαθμολογίας
Κακό: 0-10
Μέτριο 11-12
Καλό: 13-15
Πολύ καλό: 16-17
Εξαιρετικό: 18-19
Άριστο: 20

Related

EXODOS 4151627710704674623

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item