Παρελήφθησαν 1.200 εμβόλια για την οζώδη δερματίτιδα

Με ταχείς ρυθμούς προχωρεί ο εμβολιασμός των βοοειδών για την προστασία τους από την οζώδη δερματίτιδα, όμως θα πρέπει το σύνολο των κ...


Με ταχείς ρυθμούς προχωρεί ο εμβολιασμός των βοοειδών για την προστασία τους από την οζώδη δερματίτιδα, όμως θα πρέπει το σύνολο των κτηνοτρόφων να απευθυνθεί στη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνοτροφίας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και να κάνει παραγγελίες.
Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη ενημέρωσε ότι η Περιφερειακή Ενότητα προμηθεύτηκε άλλα 1.200 εμβόλια. Ο εμβολιασμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, δήλωσε και πρόσθεσε ότι ήδη 3.000 ζώα έχουν εμβολιαστεί μέσα σε μία εβδομάδα.
 Η αντιπεριφερειάρχης είπε ότι το σύνολο των κτηνοτρόφων είναι υποχρεωμένο να κάνει παραγγελίες, τονίζοντας ότι μέχρι το Σεπτέμβριο ο εμβολιασμός θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί.
Οι κτηνοτρόφοι καλούνται να προχωρήσουν στη διαδικασία προμήθειας εμβολίων για την αποτροπή επέκτασης της νόσου.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Μαγνησίας (τηλ. 24213 52432-433), στα Αγροτικά Κτηνιατρεία και στα γραφεία των κατά τόπους Κτηνοτροφικών Συνεταιρισμών και Συλλόγων.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 5934553661670177980

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item