Η Πεντάμορφη και το Τέρας στις 3 Αυγούστου στο Βόλο

Σας παρουσιάζουμε για τον χειμώνα του 2015 το θρυλικό παραμύθι σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά. Με την εμπειρία των δεκαπέ...


Σας παρουσιάζουμε για τον χειμώνα του 2015 το θρυλικό παραμύθι σε μια υπέροχη θεατρική μεταφορά για παιδιά. Με την εμπειρία των δεκαπέντε ετών στο ψυχαγωγικό εκπαιδευτικό θέαμα ετοιμάσαμε την πολυαγαπημένη ιστορία μικρών & μεγάλων σε μια θεαματική σύνθεση ζωντανών ηθοποιών που συνυπάρχουν αρμονικά με κούκλες & σκιές στο σκηνικό της χώρας των κόκκινων τριαντάφυλλων εκεί πού όλα ζωντανεύουν .Τα τριαντάφυλλα τα φλυτζάνια ,το ρολόι ,τα κηροπήγια ,το τσαγερό ενορχηστρώνονται τέλεια με την Πεντάμορφη & το Τέρας & τους υπόλοιπους ανθρώπινους χαρακτήρες & μας στέλνουν το μήνυμα της δύναμης της αγάπης.
Οι ήρωες μας προσφέρουν ψυχαγωγία με όμορφα τραγούδια ,χορευτικά & άφθονο γέλιο ,αλλά & συγκίνηση & μας πείθουν πως πρέπει να βλέπουμε με την ψυχή & όχι με τα μάτια. Η ιστορία αρχίζει με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο που κόβεται από τον κήπο του παράξενου κάστρου από τον πατέρα της Πεντάμορφης για να προσφερθεί σε εκείνη. Το τέρας την εξαναγκάζει να μείνει μαζί του & εκείνη με μεγάλη της έκπληξη μέρα με την ημέρα ανακαλύπτει την ευγενική του ψυχή & τα χαρίσματά του που σιγά –σιγά επισκιάζουν την αποκρουστική του εμφάνιση. Όταν ύστερα από πολλές περιπέτειες η Μπελ συνειδητοποιεί πως τον έχει αγαπήσει & δέχεται να τον παντρευτεί, τα μάγια λύνονται & γίνετε το θαύμα.
Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ η μεγάλη επιτυχία από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου έρχεται στον ΒΟΛΟ στο Θερινό θέατρο Βόλου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 3/8/16 ΩΡΑ : 21:00 Μ.Μ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:8 €,,
ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ & ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ: 7 €
ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 210-4830330

Η προπώληση θα γίνεται μόνο την ημέρα της παράστασης, στο ταμείο του Θεάτρου, 2 ώρες πριν την έναρξή της.

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 1670429927001667106

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item