Προκηρύσσονται 33 θέσεις εκπαιδευτικών για το ΙΕΚ Δήμου Βόλου

Τριάντα τρεις θέσεις ωρομισθίων , με συμβάσεις εργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2017, προκηρύσσει η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Βόλου, για τις εκπαιδευτικές...


Τριάντα τρεις θέσεις ωρομισθίων , με συμβάσεις εργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2017, προκηρύσσει η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ Βόλου, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της νέας χρονιάς. Στην προκήρυξη η ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ ζητά για την αντιμετώπιση εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών, να απασχολήσει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνο, με ωριαία αντιμισθία, διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και έως 30/06/2017 ή σε ορισμένες ειδικότητες για ένα εξάμηνο, σύμφωνα με τις ανάγκες του ΙΙΕΚ για εκπαιδευτικό προσωπικό.
Πρόκειται για 22 θέσεις εποχικού προσωπικού (Π.Ε., Τ.Ε. και ΙΕΚ) των ειδικοτήτων Οικονομολόγου, καθηγητών Γαλλικών, Γερμανικών και Αγγλικών, γεωπόνου – τεχνολόγου τροφίμων, Πολιτικού Μηχανικού, Αρχιτέκτονα, Ιστορικό Ελληνικού ή Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, Υφασματολόγο, Χημικό, Περιβαλλοντολόγο, Ζωγράφο, Γραφίστα, Διακοσμητή (3 θέσεις), Σχεδιαστή Ενδυμάτων, Σχεδιαστή Κοσμημάτων, Φωτογράφο, Τουριστικών Επαγγελμάτων (δύο θέσεις) και Τεχνολόγο Τροφίμων.
Επίσης προκηρύσσονται 11 θέσεις εποχικού προσωπικού ΙΕΚ και Εμπειροτεχνιτών (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) των ειδικοτήτων Μάγειρας (4 θέσεις), Ζαχαροπλάστης (δύο θέσεις), Αρτοποιός, Φωτογράφος (2 θέσεις), Κεραμίστας (2 θέσεις) και συντηρητής έργων τέχνης.
Οι παραπάνω προσλήψεις θα υλοποιηθούν εφόσον λειτουργήσουν οι αντίστοιχες ειδικότητες του Ι.Ι.Ε.Κ. Δήμου Βόλου για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής για το 2016-2017.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο Ι.Ε.Κ Δήμου Βόλου (Ρ. Φεραίου 1 & Χείρωνος) έως 6/9/2016 τις ώρες 09:00 έως 14:00. τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8196710147333670699

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item