Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις απάτης και κλοπής

Δύο περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένης και απόπειρας, καθώς και μία περίπτωση κλοπής που έλαβαν χώρα στην πόλη του Βόλου, εξιχνιάστηκαν ...


Δύο περιπτώσεις απάτης, τετελεσμένης και απόπειρας, καθώς και μία περίπτωση κλοπής που έλαβαν χώρα στην πόλη του Βόλου, εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, στις 10-07-2016, ο δράστης αφαίρεσε το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και βιβλιάριο τράπεζας 44χρονου ημεδαπού, φιλικού του προσώπου, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της πόλης.
Στη συνέχεια, την επόμενη ημέρα (11-07-2016), ο δράστης μετέβη σε τραπεζικό υποκατάστημα και προφασιζόμενος σε υπάλληλο ότι είναι το εικονιζόμενο στην αφαιρεθείσα ταυτότητα άτομο, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ.
Μάλιστα, την ίδια πράξη αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει και σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Τα αφαιρεθέντα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2174656556889607614

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item