Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Βόλου για τους αποκλεισμούς από τους παιδικούς σταθμούς

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Βόλου θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, εκπρόσωποι του Συλλόγ...


Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Βόλου θα πραγματοποιήσουν αύριο Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, στις 11:30 το πρωί, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Μαγνησίας και πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων, για τον αποκλεισμό εκατοντάδων μικρών παιδιών από τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βόλου.
Όπως είναι γνωστό από το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής ζωή» (ΕΕΤΑΑ) αποκλείστηκαν 48.059 παιδιά, πανελλαδικά, από τη φιλοξενία στους παιδικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ. 
«Η πολιτική της κυβέρνησης καθώς και του Δήμου Βόλου στερεί το δικαίωμα από εκατοντάδες μικρά παιδιά, και στη πόλη μας, στη ολοκληρωμένη ψυχοπαιδαγωγική ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση, δημιουργώντας ταυτόχρονα αξεπέραστα προβλήματα στις λαϊκές οικογένειες. Δεν έχουν που να τα αφήσουν τα παιδιά τους ή αναγκάζονται, με χίλιες δυο στερήσεις, να πληρώνουν σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8914298782308618366

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item