"Όχι" του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου στα απορρίμματα της Τρίπολης

Δικαιώθηκε τελικά η αντιπολίτευση στο θέμα των μολυσματικών απορριμμάτων της Τρίπολης και της παράνομης διάθεσής τους στον ΧΥΤΑ του Βό...


Δικαιώθηκε τελικά η αντιπολίτευση στο θέμα των μολυσματικών απορριμμάτων της Τρίπολης και της παράνομης διάθεσής τους στον ΧΥΤΑ του Βόλου, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Βόλου.
Μετά από δύο συνεχείς αναβολές τελικά έγινε σήμερα η συνεδρίαση μέσα σε ένα εκρητκτικό κλίμα. Είναι γνωστό όπως έχει γράψει το TheNewspaper.gr ότι οι προηγούμενες δύο συνεδριάσεις αναβλήθηκαν επειδή η πλειοψηφία της δημοτικής αρχής... απουσίαζε, πράγμα πρωτοφανές!
Παρών στη συνεδρίαση ήταν και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον δημοτικό σύμβουλο Ιάσονα Αποστολάκη, αλλά και στον Μιχάλη Μιτζικό ζητώντας του να επιστρέψει στην Ελβετία, για να πάρει την απάντηση, να γυρίσει εκείνος στα Καλύβια Αττικής!
«Η μεγαλύτερή ήττα σας ήταν η σημερινή. Λέτε ναι σε αυτό που λέει η αντιπολίτευση», είπε η επικεφαλής της ελ. μειοψηφίας Νατάσα Οικονόμου απευθυνόμενη στη δημοτική αρχή.
«Η σιωπή μας δεν ήταν σιωπή ενοχής, αλλά σιωπή δικαιοσύνης, όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα του Υπουργείου» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΙΔΥΣΑ Γ. Πράττος!

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6240294153532860767

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item