Παρούσα σε θρησκευτικές και στρατιωτικές εκδηλώσεις στη Μαγνησία η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που εστάλη, η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοβελώνη παρέστη την Δευτέρα 22 Αυγούστο...Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που εστάλη, η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοβελώνη παρέστη την Δευτέρα 22 Αυγούστου στον Μέγα Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό, για την Απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Κάτω Ξενιάς, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βρεσθένης κ. Θεοκλήτου, του Μητροπολίτου Βελεστίνου κ. Δαμασκηνό και του Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.
Παράλληλα την Τρίτη 23 Αυγούστου η υφυπουργός παρέστη στη Θεία Λειτουργία για την εορτή της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Ευφημιανού και Παναγίας Ξενιάς, στην Αγία Παρασκευή Βόλου κατόπιν προσκλήσεως της Ένωσης Κυπρίων Μαγνησίας και της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού.
Επίσης την ίδια ημέρα η κ. Χρυσοβελώνη παρακολούθησε στην 9η Μοίρα Σταθμού Έλεγχου Προειδοποίησης Ραντάρ στα Χάνια Πηλίου, την τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης. Με την ευκαιρία της αλλαγής της Διοίκησης η κ. Χρυσοβελώνη ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Μονάδας και συνομίλησε με το προσωπικό της Μοίρας.Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 6139202266560009850

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item