Πεζοδρομήσεις και αναπλάσεις στο κέντρο του Βόλου

Τις προτάσεις του θα υποβάλλει ο Δήμος Βόλου για έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και συγκεκριμένα στο κέντρο της...


Τις προτάσεις του θα υποβάλλει ο Δήμος Βόλου για έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης. 
Πρόκειται για την επέκταση του δικτύου πεζοδρόμων που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στο κέντρο του Βόλου.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που παρουσιάζει σήμερα το TheNewspaper.gr οι οδοί Ογλ, Γαμβέτα και Παύλου Μελά πρόκειται να μετατραπούν σε πεζοδρόμους από την Ιάσονος έως την 28ης Οκτωβρίου.
Εκτός από τις πεζοδρομήσεις στον κατάλογο των έργων περιλαμβάνεται επίσης η διαμόρφωση της πλατείας στο χώρο του Υγειονομικού και παρεμβάσεις στο ίδιο το κτίριο, προκειμένου να προσομοιάσει με το κτίριο Σπίρερ, όπου θα δημιουργηθεί ένα κέντρο κοινότητας.
Στον προγραμματισμό του Δήμου συγκαταλέγεται η επισκευή - ενίσχυση του φέροντα οργανισμού και ανακαίνιση του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, προϋπολογισμού 7.780.000 ευρώ. Από τα σημαντικότερα έργα είναι επίσης η δημιουργία τεσσάρων κυκλικών κόμβων για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος σε τέσσερα σημεία: μπροστά στο Δημαρχείο του Βόλου, στο ύψος του ΟΣΕ, στο ύψος του σταθμού του ΚΤΕΛ, αλλά και στην Αθηνών στη συμβολή της με Λαρίσης. 

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 875219454771226223

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item