Σκιάθος: Εικόνες διάλυσης στο Κέντρο Υγείας του νησιού (φωτό)

Η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Τα αποτελέσματά της όμως είναι ορατά κάθε καλοκαίρι που το νησί ...


Η υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Τα αποτελέσματά της όμως είναι ορατά κάθε καλοκαίρι που το νησί αποκτά πολλαπλάσιο κόσμο από τον μόνιμο πληθυσμό του, λόγω του τουρισμού.
Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας είναι παράλληλα και υπέυθυνος για να σηκώνει τα τηλέφωνα, να δίνει πληροφορίες, να κάνει ιατρικές πράξεις και να καθαρίζει και τον χώρο.
Η εικόνα όμως που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς και οι συνοδοί τους είναι εξίσου απογοητευτική, όπως αποκαλύπτει σήμερα το TheNewspaper.gr.
Χαρτιά Α4 με πρόχειρες σημειώσεις έχουν μετατραπεί σε πληροφοριακές πινακίδες και η είσοδος του Κέντρου Υγείας μοιάζει με ... τσαντίρι, ενώ οι πληροφορίες δεν διατίθενται καν στα αγγλικά!
Πολλά από τα μηχανήματα που είναι απαραίτητα για μία εξέταση ασθενούς δεν είναι σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να παραπέμπονται όλοι στον... ιδιώτη γιατρό του νησιού με το αζημίωτο φυσικά! 

Δείτε τις φωτό:
Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 4468743006034965031

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item