Ασφαλτοστρώνονται οι δρόμοι του λιμανιού

Τον Οκτώβριο του 2016 θα ολοκληρωθεί το έργο της ασφαλτόστρωσης όλων των δρόμων εντός του λιμανιού που το οδόστρωμά τους ήταν σε κακή κα...


Τον Οκτώβριο του 2016 θα ολοκληρωθεί το έργο της ασφαλτόστρωσης όλων των δρόμων εντός του λιμανιού που το οδόστρωμά τους ήταν σε κακή κατάσταση εδώ και χρόνια. Η εργολαβία δόθηκε έπειτα από διεθνή διαγωνισμό και ο προϋπολογισμός ανέρχεται στα 180.000 ευρώ περίπου. Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του λιμανιού, Θρασύβουλος Σταυριδόπουλος, το έργο ήταν απαραίτητο καθώς το οδόστρωμα προκαλούσε προβλήματα στα φορτηγά και τα μηχανήματα τόσο του Οργανισμού Λιμένος όσο και των μεταφορικών εταιρειών, ενώ από τη χρήση του προκαλούνταν ηχητική όχληση.

Εκπαίδευση υπαλλήλων αναδόχου στο σύστημα ISPS
Αυτή την περίοδο εκπαιδεύονται οι υπάλληλοι του αναδόχου στο σύστημα ασφάλειας του λιμανιού το οποίο παραδόθηκε πριν ενάμισι μήνα. Όπως ανέφερε ο κ. Σταυριδόπουλος, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι σε πλήρη λειτουργία το σύστημα ασφάλειας καθώς οι υπάλληλοι πέραν της εκπαίδευσής τους στον τεχνικό εξοπλισμό μαθαίνουν και τον τρόπο λειτουργίας του λιμανιού για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του συστήματος. «Έχουμε ήδη ενημερώσει όλους τους φορείς και όσους συνεργάζονται με το λιμάνι για την ανάγκη έκδοση των καρτών εισόδου και εξόδου και πως θα τις αποκτήσουν».
πηγή: ΕΡΤ

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 9023362709196340826

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item