Αποχώρηση Νίκου Αγγελούδη από τον Ολυμπιακό Βόλου

Εξαιτίας προσωπικού προβλήματος ο Νίκος Αγγελούδης πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ν...


Εξαιτίας προσωπικού προβλήματος ο Νίκος Αγγελούδης πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει την πορεία του στον Ολυμπιακό Βόλου.
Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου  τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στην πορεία του, καθώς πρόκειται για υπόδειγμα ανθρώπου προτίστως και ποδοσφαιριστή.
Η πόρτα του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Νίκο.

Δήλωση Νίκου Αγγελούδη
«Θελω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Τσιμπανάκο και τον τρόπο που με προσέγγισε ώστε να έρθω στην ομάδα. Επίσης τον κ. Μποτσιβάλη και τον προπονητή της ομάδας κ. Τζαναβάρα. Ωστόσο ένα προσωπικό πρόβλημα δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω στην οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Οι άνθρωποι της ομάδας μου φέρθηκαν με κατανόηση και με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η ομάδα εμπνέει υγεία και έχει όραμα. Είμαι σίγουρος με το ρόστερ που έχει και με αυτούς τους ανθρώπους γύρω της θα πετύχει τον στόχο της. Εύχομαι καλή συνέχεια».

Related

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 3625653337285097880

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item