Ζημιές σε παιδικές χαρές του Βόλου

Ζημιές σε δύο παιδικές χαρές που πρόσφατα είναι ανακατασκευάσει ο δήμος Βόλου, προκάλεσαν ασυνείδητοι. Αυτό διαπίστωσε συνεργείο της Τ...


Ζημιές σε δύο παιδικές χαρές που πρόσφατα είναι ανακατασκευάσει ο δήμος Βόλου, προκάλεσαν ασυνείδητοι. Αυτό διαπίστωσε συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε σημερινή του επίσκεψη. Ειδικότερα οι δολιοφθορές προκλήθηκαν στις νέες παιδικές χαρές στην περιοχή των Άνω Λεχωνίων και στην πλατεία Μελαγκόμα στη Νέα Ιωνία και οι άγνωστοι μεταξύ άλλων κατέστρεψαν μέρος της περίφραξης, έσπασαν διάφορα παιδικά όργανα (τραμπάλα, τσουλήθρα κ.α.) καθώς επίσης έσπασαν και μέρος κοινόχρηστης πέτρινης βρύσης.
παδι2
Όπως επισημαίνει ο δήμος σε ανακοίνωσή του, «με τον πιο ακατανόητο τρόπο, άγνωστος ή άγνωστοι, έδειξαν την περιφρόνησή τους προς όλους τους δημότες, τους γονείς, αλλά και στα μικρά παιδιά, προκαλώντας ζημιές σε παιδικές χαρές. Οι βανδαλισμοί από τους ασυνείδητους, που αγνόησαν επιδεικτικά τον σκοπό ύπαρξης των συγκεκριμένων χώρων, που είναι η άθληση, η ψυχαγωγία και φυσικά το παιχνίδι πραγματικά προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση».
παδι3
Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Σταυρίδης εξέφρασε την λύπη του ενώ παράλληλα εφιστά και την προσοχή στους δημότες για την προστασία της δημόσιας περιουσίας. “Θέλω να απευθύνω έκκληση στον κόσμο προκειμένου ο καθένας μας και όλοι μαζί, να γίνουμε φύλακες της περιουσίας που ανήκει στους δημότες και δη στα μικρά παιδιά, τόσο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των παιδιών μας, όσο και για την πραγματική οικονομική ζημία, που ο Δήμος και η κοινωνία καλείται να αποκαταστήσει κάθε φορά», τόνισε ο αντιδήμαρχος.
παιδ 1
Επίσης κάλεσε γονείς και περίοικοι να συμβάλλουν στην προστασία της δημόσιας περιουσίας από τους βανδαλισμούς και τις δολιοφθορές, έχοντας το νου τους και ειδοποιώντας άμεσα τον Δήμο και την Αστυνομία μόλις εντοπίσουν την οποιαδήποτε ζημιά. «Ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία, υποδηλώνει σεβασμό σε μας τους ίδιους».
Σημειώνεται πως η Τεχνική Υπηρεσία θα προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση των ζημιών για την ασφαλή χρήση των χώρων από τα παιδιά.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3351959833995353012

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item