Δήμος Βόλου: Αμετανόητος και προκλητικός ο Ν. Μόσχος

Με μία ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του Δήμου Βόλου "λούζει" τον πρώην αντιδήμαρχο Νίκο Μόσχο για την υπόθεση του αντλιοσ...


Με μία ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του Δήμου Βόλου "λούζει" τον πρώην αντιδήμαρχο Νίκο Μόσχο για την υπόθεση του αντλιοστασίου στα Αστέρια Αγριάς.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Αμετανόητος και προκλητικός ο πρώην αντιδήμαρχος Βόλου, Νίκος Μόσχος, υπεύθυνος, τότε, για όλες τις διαδικασίες που "έτρεξαν" για το θέμα της κατασκευής του αντλιοστασίου στα "Αστέρια" και σήμερα νομικός υποστηρικτής της άποψης για ουσιαστική ματαίωση του έργου, παλεύει απεγνωσμένα να αποποιηθεί των ευθυνών του, μεταφέροντας τες στη σημερινή Δημοτική Αρχή.

Και μάλιστα έχει το απίστευτο θράσος να δηλώνει ότι "ο απολογισμός του έργου μου ως αντιδημάρχου έχει κριθεί και αξιολογηθεί" όταν είναι γνωστό ότι πρώτος εγκατέλειψε το ναυάγιο της δημαρχίας Σκοτινιώτη, αποφεύγοντας να επανεκτεθεί στην εκλογική διαδικασία, νομίζοντας ότι έτσι θα απέφευγε την κοινωνική αποδοκιμασία και τον διασυρμό, που οι πολίτες επιφύλαξαν στους πρώην "συντρόφους" του, επαγγελματίες... σωτήρες της πόλης.


Ο κ. Μόσχος και όσοι λειτουργούν με τέτοιες λογικές ας αντιληφθούν ότι αυτή η Δημοτική Αρχή λειτουργεί με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αναλαμβάνει πλήρως τις ευθύνες της έναντι της κοινωνίας και των πολιτών, χωρίς μικροπολιτικά και ιδιοτελή συμφέροντα. Την αλήθεια, άλλωστε, τους την έδειξε η ετυμηγορία του λαού!"

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 2561758749770459406

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item