Εκδηλώσεις για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο στη Μαγνησία

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, συμμετέχοντας στον εορτασμό, οργανώνει, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού / Δ...


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας, συμμετέχοντας στον εορτασμό, οργανώνει, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού / ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας/Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων, εκδηλώσεις στη Βασιλική Αγίου Δημητρίου του Αρχαιολογικού Χώρου Φθιωτίδων Θηβών – Νέας Αγχιάλου και στο «Αθανασάκειο» Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου.
Αναλυτικά: 
Την Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 και ώρα 21:00, στη Βασιλική Αγίου Δημητρίου του Αρχαιολογικού Χώρου Φθιωτίδων Θηβών – Νέας Αγχιάλου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού / ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου θα πραγματοποιηθεί η Συναυλία «Μουσική βραδιά κάτω από το φως της Πανσελήνου» με την Έρρικα Πατρικίου στο τραγούδι και τον Ηλία Χατζόγλου στο πιάνο. Φιλική συμμετοχή: Slobodan Markovich. Θα προηγηθεί ξενάγηση για το ευρύ κοινό στον Αρχαιολογικό Χώρο από τον αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας κ. Πασχάλη Σταντζούρη στις 19:30. 
Την Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016, στις 21:00, στον αύλειο χώρο του «Αθανασάκειου» Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού / ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου και την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Μουσικοθεατρική παράσταση με απόδοση αρχαίων ερωτικών επιγραμμάτων από την Παλατινή Ανθολογία με τίτλο «Σελήνη, Άνασσα των Ουρανών», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δακτυλά. Συμμετέχουν: Βάσω Ζαγάρη, Μάρθα Παπαθανασίου, Μαρία Πράντζου, Βάσια Στάμου, Άλκιστις-Ελάνη Κοσμά, Άρτεμις Χατζηαποστολίδου. 
Την παράσταση θα προλογίσουν η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μαγνησίας κ. Ανθή Μπάτζιου – Ευσταθίου και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Αντώνης Δ. Αντωνίου. 
Η είσοδος για το κοινό στις παραπάνω εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2956313797712996655

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item