«Φιλιππίδεια» στις Μηλιές

Σειρά εκδηλώσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα του κύκλου «Φιλιππίδεια2016», που θα διαρκέσουνέως το Σάββατο 20 Αυγούστου και διοργανώνοντ...


Σειρά εκδηλώσεων περιλαμβάνει το πρόγραμμα του κύκλου «Φιλιππίδεια2016», που θα διαρκέσουνέως το Σάββατο 20 Αυγούστου και διοργανώνονται από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Μηλεών «Γρηγόριο Κωνσταντά».
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Πέμπτη 11 Αυγούστουστις 9.30 μ.μ. στην πλατεία Μηλεών θα πραγματοποιηθεί η 16η Συνάντηση Χορευτικών Ομάδων - Παραδοσιακό πανηγύρι. Συμμετέχουν τα χορευτικά των Πολιτιστικών Συλλόγων Μηλεών, Μακεδόνων και Θρακών Μαγνησίας και η παραδοσιακή ορχήστρα του Σταύρου Κουσκουρίδα (κλαρίνο), Άρης Ντίνας (λαούτο- φωνή) ΣτέφανοςΓεωργίου (βιολί) Γιώργος Ντίνας (παραδοσιακά κρουστά) Kώστας Μούτος (λαούτο).
Το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο προαύλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μηλεών θα παρουσιαστούν «Οι τρειςερωτήσεις και το ψέμα του πασά», Καραγκιόζης από το θέατρο Σκιών του Δήμου Βουγιούκα.
Την Πέμπτη 18 Αυγούστουστις 9.30 μ.μ. στην παραλία Κορόπης, μπροστά απ το εστιατόριο «Η κάδη» το συγκρότημαVolTempo οδηγεί νοερά τους φίλους της μουσικήςσ’ ένα ονειρικό ταξίδι παρέαμε το αυγουστιάτικο φεγγάρι. Θα ακουστούν αγαπημένες ξένες μελωδίες και γνωστά τραγούδα των Σουγιούλ, Μωράκη, Πλέσσα, Χιώτη από τις αθάνατες ελληνικές ταινίες.
Το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ. στην πλατεία Μηλεώνθα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα «Ηχώ των δρόμων» με έντεχνο ελληνικό τραγούδι με rock διάθεση.

Related

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 7428316770324625039

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item