Βολιώτης στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο βολιώτης στην καταγωγή  Κωνσταντίνος Κυρανάκης  και η  Σοφία Ζαχαράκη  αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα στην επικοινωνιακή ομάδα τ...


Ο βολιώτης στην καταγωγή Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η Σοφία Ζαχαράκη αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα στην επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνοντας τη θέση των δύο αναπληρωτών εκπροσώπων Τύπου του κόμματος.
Ουσιαστικά πρόκειται για μία ακόμα αλλαγή σε ό,τι αφορά στο επικοινωνιακό επίπεδο του «γαλάζιου» κόμματος.
Ο νεαρός πρόεδρος της νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη και το όνομά του είχε ακουστεί για βουλευτική υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Μαγνησίας. 
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης «γεννήθηκε το 1987 στο Λουξεμβούργο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στη στρατηγική επικοινωνία. Είναι Πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (YEPP) για δύο συνεχόμενες θητείες.
Έχει εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του digital marketing, ενώ σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας.
Είναι campaign trainer στο International Republican Institute, συνιδρυτής του Transatlantic Youth Summit και συνιδρυτής της πρωτοβουλίας «BrainGain» για την επιστροφή της γενιάς του brain drain στην Ελλάδα. Το 2014 ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής ενώ από τον Απρίλιο του 2016 είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά».

Related

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 745894245886960302

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item