Εργατικό Κέντρο Βόλου εναντίον... Κατρούγκαλου

Νέα σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, και προσωπικά στον υπουργό Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλο εξαπέλυσε το Εργατικό Κέντρο Βόλου. Η ανακοίν...


Νέα σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση, και προσωπικά στον υπουργό Εργασίας, Γ. Κατρούγκαλο εξαπέλυσε το Εργατικό Κέντρο Βόλου.
Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου:
«Σε μνημονιακό εκπρόσωπο των συμφερόντων των δανειστών και των βιομήχανων μετεξελίσσεται –απροκάλυπτα πλέον- ο μέχρι πρότινος ασκών το λειτούργημα του «δικαστικού συνηγόρου των εργαζόμενων, Υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος! Ο οποίος, αδίστακτα πλέον, και μάλιστα δημοσίως (Κυριακάτικη συνέντευξή του στη Realnews) δεν αποκρύβει τα μύχια κυβερνητικά σχέδια για την απαξίωση και ολοκληρωτική διάλυση του Συνδικαλιστικού Κινήματος, διά του περιορισμού του οργανωτικού ρόλου του (κήρυξη απεργιών) και του οικονομικού του στραγγαλισμού!
Με τον τρόπο αυτό, ο συνομιλητής και συγκάθεδρος των δημίων των εργαζόμενων και των συνταξιούχων ετοιμάζει τη δεύτερη και σκληρότερη μνημονιακή «δόση» για να ξεπληρώσει τις ψήφους και την εμπιστοσύνη όσων πίστεψαν στις απατηλές προκλογικές υποσχέσεις του ίδιου και της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που όσο ακούει τον «επιθανάτιο ρόγχο» της, τόσο πιο επικίνδυνη γίνεται!
Διαβεβαιώνουμε τον …μέγα «μεταρρυθμιστή» του Εργασιακού/Ασφαλιστικού ότι η απάντηση που θα πάρει, λίαν συντόμως, από τους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα θα είναι ανταποδοτική των οραμάτων και της… γενναιοδωρίας του».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8765163302905123234

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item