Κάτοικοι της Αγριάς έκαναν μήνυση σε Γαλάτη και Μαλαματίνη - Πόλεμος με τον Δήμο Βόλου

Μήνυση κατέθεσαν σήμερα οι κάτοικοι στα Αστέρια Αγριάς, κατά των κ.κ. Απ. Γαλάτη, Απ. Μαλαματίνη και Χρ Φαφούτη, σχετικά με την εκτέλε...


Μήνυση κατέθεσαν σήμερα οι κάτοικοι στα Αστέρια Αγριάς, κατά των κ.κ. Απ. Γαλάτη, Απ. Μαλαματίνη και Χρ Φαφούτη, σχετικά με την εκτέλεση εργασιών κατασκευής του αντλιοστασίου στην περιοχή.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους
Σήμερα παρασταθήκαμε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου και υποβάλλαμε μήνυμα κατά των κ.κ. Απ. Γαλάτη, Απ. Μαλαματίνη και Χρ.Φαφούτη για τις παράνομες πράξεις και παραλείψεις αυτών, αναφορικά με την εκτέλεση έργου του αντλιοστασίου στο χώρο πρασίνου στα Αστέρια Αγριάς. Με αφορμή την εκτέλεση του έργου έχουν σημειωθεί μια σειρά από παράνομες πράξεις και παραλείψεις.
Δυστυχώς με την συνδρομή των υπηρεσιών παραγόντων πέραν της παράνομης επέμβασης σε χώρο μη δημοτικό καταμηνύσαμε τους ως άνω, για τα αδικήματα παράβασης καθήκοντος ,αυτοδικίας, ψευδής καταμήνυσης, ψευδορκίας απειλής, παραβίασης προσωρινής διαταγής.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα και παρά το γεγονός ότι η εκκρεμεί η συζήτηση των ασφαλιστικών οι μηνυόμενοι εκρίζωσαν δένδρο (φοίνικας) χωρίς τις νόμιμες άδειες, μετακίνησαν περίπτερο χωρίς νόμιμες άδειες, παραβίασαν την από 3/8/2016 προσωρινή διαταγή, εκτελούν έργο χωρίς οικοδομική άδεια και χωρίς απόφαση του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής.
Παράλληλα σε συνέχεια του κλίματος τρομοκρατίας που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει η Δημοτική Αρχή, μας καταμηνύουν ψευδώς ότι δήθεν παρεμποδίσαμε την εκτέλεση του έργου. Μας κουνάνε το δάχτυλο απειλητικά ότι θα μας διώξουν ποινικά συκοφαντούν συστηματικά. Μπορεί ο κ. Γαλατης εμφορούμενος από τις γηπεδικές του συνήθειες να θεωρεί την υπόθεση αυτή "στοίχημα" όπως έχει δηλώσει στον τοπικό Τύπο, ωστόσο κάποια στιγμή αυτός κι οι υπηρεσιακοί παράγοντες που τον συνδράμουν αμέριμνοι, θα λογοδοτήσουν για τις παράνομες πράξεις και παραλείψεις.
Μπορεί ο χώρος πρασίνου και μοναδικός πνεύμονας οξυγόνου για την περιοχή να έχει αρχίσει να καταστρέφεται και ο σκοπός τους να αποφύγουν την συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών να επιτυγχάνεται, ωστόσο δηλώνουμε ότι οι προσπάθειές μας δε θα σταματήσουν εδώ.

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 3242726063808824053

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item