Η απάντηση του Δήμου Βόλου στον Δικηγορικό Σύλλογο

Απάντηση στην τοποθέτηση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου δίνει ο Δήμος Βόλου: «Αν και αναμενόμενη, για ευνόητους λόγους, η δήλωση του...


Απάντηση στην τοποθέτηση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου δίνει ο Δήμος Βόλου:
«Αν και αναμενόμενη, για ευνόητους λόγους, η δήλωση του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, δεν παύει να εκπλήσσει. Ιδιαίτερα όταν κάνει αναφορά στο νομικό πολιτισμό και την ίδια στιγμή ο ίδιος, κορυφαίος θεσμικός, υποτίθεται, υπηρέτης του, συνειδητά απεμπολεί το αναφαίρετο δικαίωμα στην ελευθερία λόγου και έκφρασης, την αξιολογική κρίση κάθε πολίτη σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, αλλά και την θεμελιώδη αρχή και «οι κρίνοντες, κρίνονται».
Σε ό,τι αφορά δε την Ελευθερία της Δικαιοσύνης, τον παραπέμπουμε στις δηλώσεις της μέχρι πρότινος Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, κ. Ευτέρπης Γκουτζαμάνη, που οφείλει να τις γνωρίζει.
Τέλος και σε ό,τι αφορά την απόφαση της πρωτοδίκη, κ. Μπαλατσού, για την προσωρινή διακοπή εργασιών για το έργο του αποχετευτικού στην Αγριά, τόσο η δική μας, της δημοτικής αρχής, άποψη, όσο και αυτή έγκριτων νομικών, είναι ότι πάσχει νομικά, είναι έξω από κάθε λογική και μπορεί να αποβεί καταστροφική για την τοπική οικονομία και κυρίως το περιβάλλον.
Υ.Γ. Σας διαφεύγει προφανώς όλους εσάς ότι η σημερινή δημοτική αρχή λειτουργεί με γνώμονα το καλό των πολιτών και της πόλης μας και μόνο κι όχι με γνώμονα επικοινωνιακούς και πελατειακούς σκοπούς».

Related

ΜΑΓΝΗΣΙΑ 8724383092581336988

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

MAREDIS' BLOG

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

FACEBOOK

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ

ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

item